reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Oj dziewczyny ja za swoje klapki dałam w Auchan 5 zł :-D Wiedziealam,ze musza być moje szczególnie gdy zobaczyłam cene :-) W sam raz by je pózniej zostawić w szpitalnym koszu. Ogolnie nie jestem jeszcze spakowana. Nie mam odpowiedniej torby, no i ubranka jeszcze nie gotowe. Ale obiecuje załatwić to w tym tygodniu.
A tymczasem skończyliśmy pokoik. Brakuje tylko łóżeczka, ale tego używa jeszcze Franio. Jego powinno być do konca tygodnia.

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Na tej małej kanapie zamierzam spać przez jakiś czas. Potem sie zobaczy. No i muszę to jeszcze urządzić :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 70
  • image.jpg
    image.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
reklama
DZiekuje dziewczyny, jesteście kochane :*
U mnie trochę lepiej, choć nadal brak kontroli nad tym co się dzieje, niemoznośc zaplanowania czasu, zmęczenie powoduje kiepski nastrój. M bardzo chce pomóc, lecz sam nie ma jak. Te prace na zdjęciach to efekt tego, że kilka dni udało mu się wrócic o 19 i z Frankiem skrecali te mebelki. Tapete polożylismy w sobotę. Obsuwa była, bo M. który wraca w piatki wcześniej, niestety musiał zostać w pracy, a gdy już przyjechał to dostał ataku migreny :( Biedny mój... Ponieważ nie odpoczął, a ja tez w nie najlepszej formie to odwołaliśmy sesje brzuszkową, która mielismy mieć w sobotę. Umówimy się za kilka dni jak M wezmie pare dni wolnego, odpocznie, pobędziemy razem. Na pewno takie zdjęcia będą lepsze niż wymuszane uśmiechy :)

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie i ciepłe myśli :*

Do góry