reklama
No to zygzaki rzadza :-) oryginalne to nie bedziemy, bo tez signature wzielam. Chociaz z Duo byly lepsze wzory, ale ja nie lubie 'otwartych' toreb, musi byc zamek albo klapka.
A ty Bunia? Tez signature?
Moj troche nosem krecil, ze kase wydaje, bo z wozkiem kupilismy torbe w komplecie, ale dla mnie strasznie nieporeczna jest, duza, ale malo sie w nia zmiesci.
Cinamona, Anney, a wy korzystalyscie z tych toreb od cameleona? Czy tylko mi nie podchodzi?
A ty Bunia? Tez signature?
Moj troche nosem krecil, ze kase wydaje, bo z wozkiem kupilismy torbe w komplecie, ale dla mnie strasznie nieporeczna jest, duza, ale malo sie w nia zmiesci.
Cinamona, Anney, a wy korzystalyscie z tych toreb od cameleona? Czy tylko mi nie podchodzi?
Lunera mi sie ta do bugaboo nie podoba. Od poczatku wiedzialam ze kupie skip hopa bo zakochalam sie w tej w paski [emoji7]
Mi sie wogole dodatki do cameleona nie podobaja. Wozek jest super ale dodatki wole inne. Inny spiworek, inny pokrowiec na lato.
Mi sie wogole dodatki do cameleona nie podobaja. Wozek jest super ale dodatki wole inne. Inny spiworek, inny pokrowiec na lato.
No wlasnie. Dzieki dziewczyny! W porownaniu z torba Teutonii mam wrazenie, ze nic sie tam nie zmiesci, a strasznie ciezka jest... W poniedzialek przywioza mojego skip hopa, jupi!!! Jedna z niewielu moich zachcianek ciazowych skoro ze wzgledu na diete z innymi nie poszaleje...
anney
Fanka BB :)
Ja z bugaboo z dodatków kupiłam parasol, budkę na lato, cup holder. Śpiworek dostałam gratis, zimowy.
Myśle wlasnie o tym organizerze, ale jest cholernie drogi (nie lubię przewieszanych na rączkach wózka toreb) wiec jeszcze kombinuje co ty zrobić.
Myśle wlasnie o tym organizerze, ale jest cholernie drogi (nie lubię przewieszanych na rączkach wózka toreb) wiec jeszcze kombinuje co ty zrobić.
Jeszcze nie mam. Ale bede miec Duo Signature jak chyba kilka dziewczyn z forum. Na zdjeciach zawieszony na Cameleonie albo Maclarenie jest, wiec licze, ze bedzie ok.
A Cinamona chyba jakis special edition wybrala, o ile dobrze pamietam. Tak mi sie spodobala wtedy ta torba, i tak wytrzymalam kilka mcy zanim kupilam, hahaha
A Cinamona chyba jakis special edition wybrala, o ile dobrze pamietam. Tak mi sie spodobala wtedy ta torba, i tak wytrzymalam kilka mcy zanim kupilam, hahaha
reklama
A z dodatkow to wzielismy co bylo w pakiecie - 2 komplety zimowe, spiworek, kolka terenowe na przod, dodatkowa rama, wiec latwiej bedzie zmieniac w okresie przejsciowym, podstawka na kubek tez chyba jest.
Parasolek nie znosze. No i nie wiem czy moskitiera sie przyda, jak cos to dokupie no-name za pare zlotych...
Organizera nigdy nie mialam, wiec nie podpowiem, zawsze z torby korzystalam. Skip hop tez ma organizery ladne
Parasolek nie znosze. No i nie wiem czy moskitiera sie przyda, jak cos to dokupie no-name za pare zlotych...
Organizera nigdy nie mialam, wiec nie podpowiem, zawsze z torby korzystalam. Skip hop tez ma organizery ladne