reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Pupui - znalazłam sklep internetowy, w którym są rózne takie elementy. Później usiedliśmy z małżonkiem i opracowaliśmy jak chcemy żeby to wyglądało. Pomysł głównie Pana Męża :)

bunia - haha, jestem na tym samym etapie torby do wozka :D
wlasnie z mezem obejrzelismy wszystkie i wybór padł na Chevron. Ale brałam pod uwage tez heather gray :)
Obejrzelismy przez net - szczesciara z Ciebie że mozesz pomacac :D

Blerka swietnie to wyglada :) nowoczesność w pełnym wydaniu :) [emoji8]

Dziękuje wam kochane za rady [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja to przeważnie oglądam z kazdej strony i wybiorę kilka i potem stoję i mysle :D a potem sie wkurzam i biore któraś albo wyliczam bo zgłupieć mozna :D
A one sie jeszcze roznilu z zewnątrz kieszonkami i i np u góry jedna miała zamek a inna tylko magnet i wiecie jak to jest :D

Anney piękne to mało powoedziane tam była cała ściana toreb a kolory takie ze bomba.. Tylko duzo było wlasnie takich wielkich "worów" albo niskich a szerokich typu "walizka" i co z tego ze kolor piękny w kwiaty albo inne cudeńka jak fason badziewny za przeproszeniem..

Wygrała torba w zygzaki :) zaraz idę do wózka przymierzyć, choć nie do końca o wózek mi chodziło przy wyborze ale zeby była zgrabna, w miarę pojemna i zeby mojemu tez w razie "w" spasowala (jeszcze nie widział wiec nie wiem jakie ma zdanie) noi wiadomo ze nie zawsze z wózkiem sie idzie wiec zeby wygladała normalnie jakos :)

Ostatnia edycja:
reklama
A i zapomniałam dodać ze w sklepie był śliczny boski wózek czerwono szary peg perego.. Z gondola z piękna biała wyściółka Eh .. Podobny to tego który ja mam z chicco ale zgrabniejszy i no piękny :) Eh..
Przymierzałam torbę do wózka i jest tak szeroki ze nie da sie go do niego przypiąć na szerokości tzn bok bok : D brakuje chyba z 4cm.. ale mozna tez inaczej do rączki ale i tak watpię ze będę to robić bo mam tez miejsce pod wózkiem na nią.. I tak do wózka nie pasuje zbytnio no ale przecież jak pisałam..
Ale jak pisałam kiedyś wam do wózka i tak mam cos takiego taki organizer
ImageUploadedByForum BabyBoom1436590688.267670.jpg
I z nim planuje maszerować na codzień na spacery zeby cokolwiek schować także tego wygadalam sie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436590688.267670.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436590688.267670.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 49
Do góry