reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Heh, mój cyc nadal podobny, ale nie mały... 75F/FF :p Moja mama zawsze mnie straszyła, co będzie jak w ciążę zajdę, bo jej bardzo urosły. Na szczęście, pod tym względem się w nią nie wdałam:p A śmiesznie, jak ważyłam w swoim najlepszym okresie 60 kg to miałam 65H :)

Moj biust zmalal jakims cudem i nadal mam 75C - ja najbardziej lubie Victoria Secret , nie jestem w stanie miec zadnej koronki bo mnie obciera mimo tego ze tak strasznie mi sie podoba :-(
Z zakupow - okazalo sie ze lozeczko nie zmiesci sie do naszej sypialni wiec na gwalt zamowilam kosz Mojzesza z ToysRus zeby przynamniej miec malego przy sobie te pierwsze miesiece.
Lunera- przepieknie, a sciana w przedpokoju moje marzenie!!!

A ja z tych co mi biust prawie nie urosl. Troche bardziej sie wypelnil i tyle. Pod biustem troche przytylam i tyle. Ale generalnie to chyba mam pelne b. A przed ciaza mialam b ale nie pelne. Jednak staniki inne nosze niz przed ciaza bo troche mnie tamte cisna.
Cieszylambym sie jakby urosl mi do c ale coz...
Ta co ma duzy chce mniejszy ta co mam maly wiekszy. Ech...

Ja to sie chyba zoperuje jak mlody podrosnie bo znowu po karmieniu cycki mi sie zrobia male i puste...

Dziewczyny mam dylemat odnośnie pościeli dla małej. Kupować czy nie? Czy lepiej kupić cieplejszy kocyk np z minky. Chodzi mi raczej o jesienne i zimowe noce...

Ja pościel kupiłam i do tego 3 komplety poszewek. Może się podać na mnie i nie będzie lubiła być zaciśnięta w rożku czy spiworze, a napewno z czasem się przyda, jak nie teraz to później

Myślałam na początku, że będę kupowała, ale zmieniłam zdanie. W sumie na podusi dziecko spać nie będzie, przykryć jak będzie chłodniej mogę kocykiem a zimą na pewno będę używała śpiworka. W razie czego mam dwa komplety pościeli po Marcie więc jak nagle mi się odmieni to będzie.

Bkrysiatko, ja kupiłam tylko ze względu na to, ze nasz dom nie jest dobrze uszczelniony, śpimy przy otwartych oknach (czego nie mam zamiaru zmieniać) i na jesień/zimę sama kołderkę będę używać w razie czego.
Do tego
Czasu tylko i wyłącznie kocyki i śpiworki.
Chłopców rożnymi warstwami kucyków przykrywalam i to tylko od pasa w dół. Zalozonempod materac.

reklama
Kupilam dwa staniki laktacyjne w hm bialy i czarny. Zadna rewelacja ale na poczatek moga byc. A pozniej bede myslec czy cos dokupic z laktacyjnych czy bede uzywac zwyklych odchylajac je troche.

Do góry