reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
ruda - zainwestuj w stanik! tez sobie nei zdawałam sprawy z tego jak ważny jest. No i niesttey czasem trzeba poeksperymentowac.. Kupiłam typowy do karmienia (przy starszej córce), na poczatku był ok, potem tak mi sie wbijał w żebra i miedzy cyckami ze masakra. Potem w jednym sklepie pani mi doradziła normalny stanik kobiecy, tylko przerobiony na opcje do karmienia i cudo! Chodze tylko w nim, ostatnio zainwestowałam w drugi podobny. A piersi mi urosły w ciązy z miseczki C do bodajze G.

Także stanik można kupić normalny, piękny i kobiecy a w porzadnych sklepach mają opcje dorobienia zapinki do karmienia (w cenie stanika albo to jest koszt ok 20 zł)

A propo zakupów.. U nas ciągle nic :) ale chyba sie tym nie przejmuje..
wrzucam link do jednego artykułu nt wyprawki, może komuś sie przyda :D
Bakusiowo.pl | Blog parentingowy | SPOWIEDŹ ZAKUPOHOLICZKI (i mocne postanowienie poprawy!)

Love - ja tam żałuję czasem że mi tak urosły. Lubiłam swoje małe, trzymające się ciała :-D

Anney - dzięki,:-) pewnie sama bym nie wpadła na to gdyby mi w sklepie nie doradzili. Notabene polecam wawa, ch Targówek.
A stanik wygląda tak. Swoją drogą staniki do karmienia splaszczaja biust, tak są robione. Normalne uwypuklają go w taki trojkacik trochę :-) wiec zdecydowanie lepiej się prezentuje.

Załączniki

• 1435345048158.jpg
    1435345048158.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 1435345059635.jpg
    1435345059635.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 65
To ja jestem chyba jedną z nielicznych co miseczkę ma dalej taką samą. Mi B cały czas wyatarcza, tylko pod zwiększył się rozmiar o 5cm. Myślę że nie mam co narzekać ;)

Popieram inwestycje w staniki!!!

U mnie pierwsze pranie wyprawkowe nastawione. Podchodzi maz i pyta, czemu juz to robie, jeszcze przeciez ponad mc zostal :-) :-) :-)

reklama
Do góry