reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Dzieki dziewczyny!
Anney, w kuchni gres na scianie, zreszta taki sam na podlodze. Tego akurat nie zmienialismy, sciana zostala jak ja zrobilismy 5 lat temu. na tej, co nie widac bedzie biale szklo, jak juz nam blat zamontuja to sie zamontuje. No i dziura w podlodze jest w polowie zrobiona, tam akurat byla sciana miedzy drzwiami do kuchni i pokojow i zostala przerwa w parkiecie. Zrezygnowalismy z pierwszego parkieciarza, drugi polecony na urlopie, takze w przyszlym tygodniu dopiero ustalimy czy zrobi i kiedy, zostalo zcyklinowanie i lakier. bardzo bym chciala, zeby zdarzylo wie wywietrzyc jak najdluzej. to tylko kilka cm, ale jednak.
Kape musz na szara zmienic, ale z braku laku musi byc ta, na brudne paluszki sie nada :-)

Bunia, ja kupuje staniki Anita do karmienia. jeden ma juz ponad 6 lat, przezyl 2 lata intensywnego noszenia i nic mu sie nie zadzialo.

reklama
tez mialas przeboje z tym parkieciarzem haha fachowcy.
jak maly kawalek, to powinno s
zybko sie wywietrzyc, tylko zebys ty czasem kochana nei byla jak bedzie malowal!

na prawde fajne mies
zkanko, cieple macie :-):-)
a wozek prowadzi sie jak woda, prawda? :-):-):-)

Dzieki za rady... W ogole to chcialam takie lampy tak balony ale jedna kosztuje 800 zl :/ az tak mnie nie poje.... pogrzalo...;)

Lunera - super mieszkanie!

Kruszka madz link gdzie kupilas kocyk i poduche ? Bo ja mam jeden caly rozowy a chcialabym jakjs jeszcze rozowo szary czy cus ;)

Anney ja tez tak sie znam ze sie nic nie znam.. Metoda prób i błędów i mierzenia znalazłam swoje rozmiary i wiem jaki kupić zeby był odpowiedni..
Ewa bien nie miałam bo zawsze jakos drogo mo wychodziły.. Ale freya (co do fiszbin zdarzyło mi sie trafić), panache i curvy kate przeważnie i tez tylko miękkie bo w takich mi wygodnie.. Utwardzane miseczki moze i ładnie modelują biust ale jeszcze "powiększają" przy okazji a tego mi nie trzeba.. Po za tym miękka miseczkę łatwo mi dobrać i zawsze trafiam z rozmiarem..
No wlasnie z tym do karmienia Hm mysle zeby chociaż jakieś cos mieć na początek, wogole musze ogarnąć temat zeby potem na szybko i w nerwach nie kupowac..

Ooo myslalam ze wszystko mam. A jeszcze mi brakuje wlasnie stanikow do karmienia. Ale jeszcze poczekam.
Ja nieznosze stanikow do karmienia, sa wstretne. Na poczatku pewnie bede nosci ale pozniej bede nosisc juz normalne. Jakos odchyle i bedzie wsio. Z Maja tez tak robilam.

reklama
Do góry