reklama
qraa
Fanka BB :)
Ja rozek wypralam, ale prasowalam w niewysokiej temp, bo boje sie ze w srodku sie stopi - jakis silikon.
Zanga tez myslalam zeby tylko przeprasowac a wiadomo ze ciuszki itp trzeba wyprac
Zastanawiam sie jeszcze czy bedziecie przykrywac kolderka malenstwo czy tylko bedziecie uzywac spiworkow, rozkow na noc ? Bo w Anglii nie zalecaja kolderek ani poduszek ze wzgledu na smierc lozeczkowa...
A i jeszcze jedno
Zastanawiam sie jeszcze czy bedziecie przykrywac kolderka malenstwo czy tylko bedziecie uzywac spiworkow, rozkow na noc ? Bo w Anglii nie zalecaja kolderek ani poduszek ze wzgledu na smierc lozeczkowa...
A i jeszcze jedno
Ja rozek wypralam, ale prasowalam w niewysokiej temp, bo boje sie ze w srodku sie stopi - jakis silikon.
Qraa, a nie sfilcowało się wypełnienie? Ja mam w instrukcji producenta, by prać w 40°C bez wirowania ale się boję... :/
Mi sie z niczym nic nie stalo, tylko z rozka feretti musialam wyciagnac wklad kokosowy, ale on sie wyjmuje z takiej kieszeni jakby.
Ja mam kolderke, ale czy jej bede uzywac to nie wiem, bo mam tez spiworek. Zobacze jak wyjdzie w "praniu" hihi
Ja mam kolderke, ale czy jej bede uzywac to nie wiem, bo mam tez spiworek. Zobacze jak wyjdzie w "praniu" hihi
qraa
Hmm ja mialam na pewno prac w 40 (pralam w 50) ale nie pamietam czy bylo cos o wirowaniu:-) ale to tak jak koldra- jesli wypelnienie silikonowe to chyba nie powinno. U mnie wyglada tak jak wczesniej.
Kontra, ja mam spiworek i rożek, liczę że podpasuje małemu i nie będzie kołderka na razie potrzebna...
Łóżeczko będzie stać w sypialni, małż twierdzi że do roczku (!) ale myślę, że chyba krócej bo pokój małego na tym samym piętrze a łóżeczko zajmie miejsce szafy. Nie mogę przez rok trzymać ciuchów w kartonach w pralni
Łóżeczko będzie stać w sypialni, małż twierdzi że do roczku (!) ale myślę, że chyba krócej bo pokój małego na tym samym piętrze a łóżeczko zajmie miejsce szafy. Nie mogę przez rok trzymać ciuchów w kartonach w pralni
reklama
qraa
A i kontra - my w nocy bedziemy korzystac z kosza mojzesza polozonego na lozku, a w dzien z lozeczka. Na start plan jest zeby uzywac rozka. Zobaczymy jak wyjdzie... Jakby co w pokoju malenstwa tez mamy kanape jakbym chciala tam kimnac, ale niewygodna.