reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Digi ale zapasów narobilas. Ja kupiłam pampersy nr1 mała paczkę i czteropak chusteczek. Jak sie skończy kupie kolejne, bo w domu nie bardzo mam gdzie to trzymać.

reklama
Mitemil fakt zapieluchowana jestem :-)) ale wszystkie kupiłam na promocji
bo za białe i zielone padlam po 36 zł a wszędzie w sklepach u mnie po 65 zl- o cz ywiście pisze o pampkach

No i podkłady na przewijak. Moj Babel sika ta swoja fujarka z zaskoczenia przy zmianach pieluchy wiec to tez schodzi jak świeże buleczki

Evi dziękuję za podpowiedź o tym jeszcze nie myślałam Możesz powiedzieć jakich używasz i do jakiego przewijaka twardego czy miękkiego? Mam jeszcze pytanie jakich kosmetyków pielęgnacyjnych i do kąpieli używacie dla maleństwa?

Na przewijak pod pupkę zawsze kładę tetrę, więc w razie fontanny wszystko wchłania pieluszka.
Jeśli chodzi o kosmetyki to sprawdzoną na córce mam firmę nivea i jej pozostałam wierna. Myślałam o kosmetykach z rossmana, ale niestety nie wszystkie urzekły mnie zapachem.

reklama
a ja nie używam podkładów... nie myślałam o tym. Fakt, że już 2 razy mały mnie zaskoczył i zasikał prześcieradło na przewijaku.
Z kosmetyków to ogólnie używam nivea, ale na razie do kąpieli Oilatum.

Do góry