reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Ja mam 7 szt pajacyków i 0 śpiochów i 0 kaftaników. I ok 15 body (5 z krótkim rękawkiem).
Planuję dokupić jeszcze 3 szt pajacyków do szpitala, takich by potem ich nie prać tylko wyrzucić. Nie chcę szpitalnych zarazków w domu ;)

reklama
Zanag najpraktyczniejsza będzie z 2 rzędami guzików,u mnie na ryneczku są takie już po 20zł , U mnie w szpitalu dają koszule do porodu i poźniej też można przez cały pobyt w szpitalu brać od nich. ja do porodu miałam ich ale później już ubierałam swoj.e. Cholera coraz bardziej przeraża mnie poród. Chyba nie mogę o tym rozmawiać

Ulenka, ja jeszcze mogę, to korzystam i podpytuję ;)
Chyba wezmę taką z 2 rzędami.
W moim szpitalu jeszcze niedawno dawali wszystko, a teraz trzeba zabierać wszystko ze sobą :/

a ja mam 18 bodów część z długim część z krótkim, 10 pajaców, 10 kompletów-śpiochy+pajace, 4 szt półśpiochów.
trochę dużo ale nie będę musiła często prać;-)

wiecie co, tak kazdy najezdza na tego johnsona, ja przy Arku tez nic nie kupowalam z tego bo sie wlasnie naczytalam, uzywalam m.in babydreama ktory ponoc taki dobry, A Arus miał taką szorstką skorę po nim, jak tarka, a ja dlugo szukalam innych przyczyn. MOja szwagierka poleciła mi ten Johnson`s Baby, Top - To - Toe Bath Wash (Łagodny płyn do mycia 3 w 1) (nowa wersja) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) bez parabenow itd i dla mnie jest najlepszy na swiecie, mimo ze to złej sławy johnson:)

reklama
oomamba pewnie że będą dzieci którym J&J będzie pasował ale lepiej kupić jeden produkt i się przekonać czy to akurat nasze dzidzi... z mojego i znajomych doświadczenia oliwki były najgorsze...
a znacie strone www.promobaby.pl aktualne promocje na chusteczki pieluchy mleko itp.

Do góry