reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

My z racji b. małej łazienki będziemy kąpać w pokoiku dziecka - tam też będzie stać przewijak.
O kręgosłup się nie martwię, wodę będzie wylewać mąż :p A nawet jeśli ja czasem będę wylewać to i tak myślę, że w ten sposób zrobię plecom mniejszą krzywdę nosząc parę kilko, niż schylając się do wanny przez pół godziny...?

reklama
tynka od czegoś tatusiowie są:-p;-)

u mnie stawialiśmy wanienkę na krzesłach mąż wynosił i przynosił wanienkę zanag jestem tego zdania co Ty:-)jak się przychylę do wanny to jest możliwość ze już się nie wyprostuje:baffled:

Dziewczyny macie racje facet też musi mieć swoje obowiązki :-D no 2 wanienki teraz nie kupie, także pozostaje opcja z taboretem.. trochę jestem tym przerażona, żeby było stabilnie.. ehh tak to jest jak sie od początku niepomysli:wściekła/y:

a ja się czaję cały czas na stelaż.... wolalabym uzywkę w dobrej cenie, na allegro się nie opłaca, a na olx nie ma niczego z mojego rejonu.

Olushia mi sie wydaje ze 60 to stanowczo za malo. Ja mialam na poczatek 120, i tak w niedlugim czasie potrzebna bedzie 250ml, z tymze ja na poczatku wolalam te mniejsze bo wygodniejsze dla mnie byly.

I wspomne przy okazji ze bardzo zawiodlam sie na tommee tippe, wiele osob je poleca, ale najmniejsze smoki maja tak dużą dziurkę ze moj Arus krztusił sie okrutnie. I ten kształt, miał być niby wygodny, aale porażka straszna jak dla mnie.

Olushia- ja mam z aventu 2x 120 i 2x 250, kupiłam na allegro zestaw w super cenie i tam jeszcze gratisy były np. smoczek antykolkowy też aventu.

olushia - ja przy Kubie kupiłam na początku 120ml z LOVI, później i tak musiałam dokupić 250ml. I teraz mam te dwie, wymieniam tylko smoczek. Te małe są faktycznie poręczne, tyle że wystarczą na parę miesięcy. Ale zawsze później w nich picie można podawać.

reklama
Jupiii!
Zamówiliśmy wózek i fotelik :)

Wózek Bebetto Luca, oczywiście szary 230 ;)
A fotelik... miał być Maxi Cosi Cabrio Fix, a skończyło się na niemieckim Kiddy
kiddy evolution pro2:  kiddy
Nieco droższy i z nieco lepszym wynikiem testów ADAC.
Zdecydowała większa regulacja pasów i dłuższe siedzenie, bardziej leżąca pozycja i 3 lata gwarancji z bezpłatną wymianą fotelika, jeśli by wziął udział w wypadku (tfu tfu!)
Kolor Rider (czarno - brązowy).

Będzie na koniec listopada, bo tak poprosiliśmy.

Do góry