reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

My z racji b. małej łazienki będziemy kąpać w pokoiku dziecka - tam też będzie stać przewijak.
O kręgosłup się nie martwię, wodę będzie wylewać mąż :p A nawet jeśli ja czasem będę wylewać to i tak myślę, że w ten sposób zrobię plecom mniejszą krzywdę nosząc parę kilko, niż schylając się do wanny przez pół godziny...?

reklama
tynka od czegoś tatusiowie są:-p;-)

u mnie stawialiśmy wanienkę na krzesłach mąż wynosił i przynosił wanienkę zanag jestem tego zdania co Ty:-)jak się przychylę do wanny to jest możliwość ze już się nie wyprostuje:baffled:

Dziewczyny macie racje facet też musi mieć swoje obowiązki :-D no 2 wanienki teraz nie kupie, także pozostaje opcja z taboretem.. trochę jestem tym przerażona, żeby było stabilnie.. ehh tak to jest jak sie od początku niepomysli:wściekła/y:

a ja się czaję cały czas na stelaż.... wolalabym uzywkę w dobrej cenie, na allegro się nie opłaca, a na olx nie ma niczego z mojego rejonu.

Olushia mi sie wydaje ze 60 to stanowczo za malo. Ja mialam na poczatek 120, i tak w niedlugim czasie potrzebna bedzie 250ml, z tymze ja na poczatku wolalam te mniejsze bo wygodniejsze dla mnie byly.

I wspomne przy okazji ze bardzo zawiodlam sie na tommee tippe, wiele osob je poleca, ale najmniejsze smoki maja tak dużą dziurkę ze moj Arus krztusił sie okrutnie. I ten kształt, miał być niby wygodny, aale porażka straszna jak dla mnie.

Olushia- ja mam z aventu 2x 120 i 2x 250, kupiłam na allegro zestaw w super cenie i tam jeszcze gratisy były np. smoczek antykolkowy też aventu.

olushia - ja przy Kubie kupiłam na początku 120ml z LOVI, później i tak musiałam dokupić 250ml. I teraz mam te dwie, wymieniam tylko smoczek. Te małe są faktycznie poręczne, tyle że wystarczą na parę miesięcy. Ale zawsze później w nich picie można podawać.

reklama
Jupiii!
Zamówiliśmy wózek i fotelik :)

Wózek Bebetto Luca, oczywiście szary 230 ;)
A fotelik... miał być Maxi Cosi Cabrio Fix, a skończyło się na niemieckim Kiddy
kiddy evolution pro2:  kiddy
Nieco droższy i z nieco lepszym wynikiem testów ADAC.
Zdecydowała większa regulacja pasów i dłuższe siedzenie, bardziej leżąca pozycja i 3 lata gwarancji z bezpłatną wymianą fotelika, jeśli by wziął udział w wypadku (tfu tfu!)
Kolor Rider (czarno - brązowy).

Będzie na koniec listopada, bo tak poprosiliśmy.

Do góry