reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Ja mam 7 szt pajacyków i 0 śpiochów i 0 kaftaników. I ok 15 body (5 z krótkim rękawkiem).
Planuję dokupić jeszcze 3 szt pajacyków do szpitala, takich by potem ich nie prać tylko wyrzucić. Nie chcę szpitalnych zarazków w domu ;)

reklama
Zanag najpraktyczniejsza będzie z 2 rzędami guzików,u mnie na ryneczku są takie już po 20zł , U mnie w szpitalu dają koszule do porodu i poźniej też można przez cały pobyt w szpitalu brać od nich. ja do porodu miałam ich ale później już ubierałam swoj.e. Cholera coraz bardziej przeraża mnie poród. Chyba nie mogę o tym rozmawiać

Ulenka, ja jeszcze mogę, to korzystam i podpytuję ;)
Chyba wezmę taką z 2 rzędami.
W moim szpitalu jeszcze niedawno dawali wszystko, a teraz trzeba zabierać wszystko ze sobą :/

a ja mam 18 bodów część z długim część z krótkim, 10 pajaców, 10 kompletów-śpiochy+pajace, 4 szt półśpiochów.
trochę dużo ale nie będę musiła często prać;-)

wiecie co, tak kazdy najezdza na tego johnsona, ja przy Arku tez nic nie kupowalam z tego bo sie wlasnie naczytalam, uzywalam m.in babydreama ktory ponoc taki dobry, A Arus miał taką szorstką skorę po nim, jak tarka, a ja dlugo szukalam innych przyczyn. MOja szwagierka poleciła mi ten Johnson`s Baby, Top - To - Toe Bath Wash (Łagodny płyn do mycia 3 w 1) (nowa wersja) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) bez parabenow itd i dla mnie jest najlepszy na swiecie, mimo ze to złej sławy johnson:)

reklama
oomamba pewnie że będą dzieci którym J&J będzie pasował ale lepiej kupić jeden produkt i się przekonać czy to akurat nasze dzidzi... z mojego i znajomych doświadczenia oliwki były najgorsze...
a znacie strone www.promobaby.pl aktualne promocje na chusteczki pieluchy mleko itp.

Do góry