reklama
Dziewczyny ja już prawie jestem gotowa, myślę, że do końca tygodnia spakuję torbę :-) Wczoraj prałam ostatnie rzeczy dla małej , no coż niedziela wiem wiem porządna gospodyni w niedzielę prania nie wywiesza ( tak mówi mój tata :-)) ) no ale cóż - to był ostatni ładny dzień i wszystko wyschło na słoneczku.
Zostały mi tylko kapcie do kupienia :-).
I pochwalę się jeszcze moim ostatnim zakupem :-) czekam tylko na paczkę od kuriera ( wynegocjowałam 150 zł z wysyłką ).
Zostały mi tylko kapcie do kupienia :-).
I pochwalę się jeszcze moim ostatnim zakupem :-) czekam tylko na paczkę od kuriera ( wynegocjowałam 150 zł z wysyłką ).
Załączniki
lionessa75
Fanka BB :)
tylko gaziki oddzielnie pakowane - bo inaczej nie są już jałowe. tez mam i gaziki i waciki i sól morską jeszcze - nie wiem czy to kosmetyczne
Witajcie,
chcę kupić przez stronę Apteka internetowa: Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty | AptekaGemini.pl kilka rzeczy, które będę potrzebować do szpitala (najwyższy czas zacząć pakować torbę bo już 35 tydzień).
Tylko nie wiem ile sztuk czego kupić Znalazłam listę wyprawkową, ale akurat w tej nie ma informacji o ilości np. podkładów czy majtek jedno/wielorazowych (jaką firmę polecacie?).
chcę kupić przez stronę Apteka internetowa: Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty | AptekaGemini.pl kilka rzeczy, które będę potrzebować do szpitala (najwyższy czas zacząć pakować torbę bo już 35 tydzień).
Tylko nie wiem ile sztuk czego kupić Znalazłam listę wyprawkową, ale akurat w tej nie ma informacji o ilości np. podkładów czy majtek jedno/wielorazowych (jaką firmę polecacie?).
Evi tez bede robic zakupy w aptece gemini ale jeszcze nie wiem ike czego oprocz soli fizjologicznej, ja kupuje w op 100 szt, na gemini wychodzi wtedy 5 ml za 0.23 zl. A moj Miko zuzywa dwie trzy w tygodniu a jak jest chory to i z 20 w tygodniu
reklama
Gosia, tak, na początku skóra jest bardzo delikatna i chłonie wszystko z czym ma styczność, a chusteczki wiadomo że nawilżane są jakby nie patrzeć chemią. Może ona nie wpływać negatywnie ale dla mnie to żadna różnica czy użyje chusteczke czy wacik. A jeśli mogę uniknąć chemii to chociaż w tym przypadku unikam. Koło przewijaka mam zawsze miseczke z ciepła woda i waciki, które maczam w wodzie i myje pupe. Wiadomo chusteczki też używam. U lekarza, w gościach itd. A jak dziecko jest starsze to przechodzę tylko na nie.