reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
hehe:-) jak moje dziecko na smerfy!!!! nawet na ścianie ma 2 a ja się zastanawiam co będzie gdy jej się znudzą córunia tatunia to tatuś coś poradzi:-D

Na zimę lepsze są akrylowe kocyki, bardzo ciepłe ja mam 3 po chlopcach ale najlepiej bym jeszcze jeden dokupila widziałam z myszką minnie, mam *******ca na myszkę minnie :-D

Moje dziecko na wróżki te od Disneyowskiego Dzowneczka.
Ma nawet fajna fototapety na ścianie.
A dwa dni temu mądry ze wszechmiar tatuś pozwolił córce ponaklejać gdzie chce naklejki z wózkami, które zostały jej z książeczki z zadaniami.
Efekt jest taki, że poprostu wszędzie: na ścianach, na drzwiach, na meblach są naklejki, na oko jest blisko sto sztuk!
Bezmózg totalny!

słonko to zaszalał. My nie pozwalamy nic na scianie naklejac a tym bardziej na meblach mamy 2 wielkie smerfy i póki co muszą wystarczyć, bo jest w takim wieku że podejrzewam że niedługo Jej się znudzą;-)

Ulenka pościel śliczna ale ja mam kołdrę 100x140 i kupę poszewek wiec nic nowego nie kupię.

Moje chłopaki tak samoloty uwielbiają po remoncie z.mebli odklejalam tonę naklejek z.samolotami. Nie wiem jak ja teraz pogodze samoloty z myszką minnie haha a potem córcia i tak hello Kitty wybierze albo jakies monstery :-)

Jopal, może przemalować część ściany na dziewczyński kolor? W okolicy łóżeczka? Nie widziałam na żywo efektu, na zdjęciach fajnie wyglądają takie kontrasty :)

Ulenka, super pościel :) Moja pierwsza myśl to też szary, ale zrezygnowałam bo w każdym pokoju coś będzie szarego (jak nie ściany to narożnik lub dodatki), to chociaż niech u Piotrusia będzie turkusik...

Ja dziś zamowiłam trochę rzeczy higienicznych: podkłady do przewijania, majtki jednorazowe i z siateczki a dla Małego 2 pieluchy bambusowe, fridę i czapeczkę wiązaną. Lista uszczuplona o kilka pozycji :)

reklama
No tak... kolejny kolor to już by było przedobrzone.
Ja byłam jako dziecko tak zapatrzona w (dużo starszego brata), że wolałam np jego żołnierzyki czy lego. Dogadają się :)

Do góry