reklama
czarna2532
Fanka BB :)
U mnie corka przezyc nie moze ze lozeczko Oli nie stoi u niej w pokoju tesciowa moja to sie smiala ze u nas wszystko na cm sie miesci w sypialni jak w Ikei aranzacja i wyro weszlo i jazdy ma swoja szafke nocna lozeczko szafa dla baby he a dodam ze na calej jednej scianie mamy szafy zabudowane przez co sypialnia sie zmniejszyla troszke. Ale na szczescie pomiescilam sie
jopal
Moi czasami spali w gondoli ale tylko na wyjazdach. A takie łóżeczko malutkie dostawie do dużego. Zaraz linka poszukam i wkleję
Łóżeczko, dostawka, kołyska, Babybay (4663859684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu akurat na szybko używane a one są sporo mniejsze od tradycyjnych.
Łóżeczko, dostawka, kołyska, Babybay (4663859684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu akurat na szybko używane a one są sporo mniejsze od tradycyjnych.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja nawet nie wiedziałam o istnieniu pieluch bambusowych :/ hmm...muszę się wtajemniczyć w ten temat.
A je się używa tak jak te flanelowe? One są jakieś grubsze niż tetra?
jopal - my też malucha w sypialni będziemy mieli ale na dłużej. Bo Kuba ma pokój 7m2, więc musimy się wybudować (nasze marzenie), albo kupić większe mieszkanie. W ostateczności zlikwidujemy sypialnię.
zanag - mi się też wydaje, że gondola to kiepski pomysł, z resztą będzie później trochę w niej ciasno maluszkowi. Najlepiej zrób fotkę, może coś razem "wykombinujemy". Albo pomyśl nad opcją zaproponowaną przez jopal.
A je się używa tak jak te flanelowe? One są jakieś grubsze niż tetra?
jopal - my też malucha w sypialni będziemy mieli ale na dłużej. Bo Kuba ma pokój 7m2, więc musimy się wybudować (nasze marzenie), albo kupić większe mieszkanie. W ostateczności zlikwidujemy sypialnię.
zanag - mi się też wydaje, że gondola to kiepski pomysł, z resztą będzie później trochę w niej ciasno maluszkowi. Najlepiej zrób fotkę, może coś razem "wykombinujemy". Albo pomyśl nad opcją zaproponowaną przez jopal.
jopal
Estranea u nas byłoby super gdyby np dało się chłopców pokój podzielić, to stara kamienica wiec nawet mają dwa wejścia do pokoju ale co z tego jak okno tylko jedno wielkie
lionessa75
A ja kupiłam jedną Amy - w sówki i trafiłam na przecenę Glucka - miś z ochraniaczem. A na minki też choruję
A tu wrzucam link do strony z biustonoszami do karmienia- dziewczyny z forum invitro polecały:
90F BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY (4651329147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A tu wrzucam link do strony z biustonoszami do karmienia- dziewczyny z forum invitro polecały:
90F BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY (4651329147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
lionessa75
To nasza pościel:
Pościel haftowana Kubuś GR P3 / Kubuś 065 GR/EK – tkanina bawełniana / Gluck Baby Pościel / KOLEKCJE POŚCIELI / Pościel dla dzieci - GLÜCK - OFICJALNY sklep internetowy polskiego producenta pościeli, ubranek i mebli dla dzieci
AMY Sówki Baby - POŚCIEL 2- elementowa (4643255040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dokupiłam też przesćieradełka, ręczniczek ,
szczotkę, nozyczki Baby Ono
A dla siebie krem na brodawki i majtki jednorazowe.
Resztę zakupów aptecznych będę robiła w Aptece Gemini- dobre ceny mają
Pościel haftowana Kubuś GR P3 / Kubuś 065 GR/EK – tkanina bawełniana / Gluck Baby Pościel / KOLEKCJE POŚCIELI / Pościel dla dzieci - GLÜCK - OFICJALNY sklep internetowy polskiego producenta pościeli, ubranek i mebli dla dzieci
AMY Sówki Baby - POŚCIEL 2- elementowa (4643255040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dokupiłam też przesćieradełka, ręczniczek ,
szczotkę, nozyczki Baby Ono
A dla siebie krem na brodawki i majtki jednorazowe.
Resztę zakupów aptecznych będę robiła w Aptece Gemini- dobre ceny mają
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Olushia nieee tylko nr 1 z Remi ;-)