reklama
qraa
Fanka BB :)
Ewelinka - mega mi sie spodobala posciel od remi - tez mam zamiar kupic tylko mysle ktory to rozmiar wziac:-) 100x135 czy 120 x 90. Lozeczko standard 120x60
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
qraa ja wzięłam 120x90 cm ;-) a łóżeczko tez mam 120x60
Misia mi sie baardzo podobają wszelkie cuda z minky, szkoda ze to takie drogie. Muszę uzbierac trochę i kupię małemu jakiś kocyk z minky, no i oczywiscie starszemu też tylko większy sama sobie bym tez kupila takie to fajne.
Ciekawa jestem czy na allegro jak są takie ciensze kocyki za mniejszą cenę ale piszę ze to minky to czy to faktycznie to czy podroba...
Ciekawa jestem czy na allegro jak są takie ciensze kocyki za mniejszą cenę ale piszę ze to minky to czy to faktycznie to czy podroba...
Dziewcyznki posuzkuje takiego kocyka Koc mikrofibra 90x110 Słonik - Baby Ono / Kocyki, śpiwory i rożki, Koce - Smerfusie.pl w internecie już nie są dostępna /albo nie mogę znaleźć/ nie widziała któraś z was w sklepie takiego ...
BabyOno KOC *KOCYK z MIKROFIBRY* Dwustronny **3D** (4626297335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. -proszę...;-) tez nie nad nim zastanawiam:-)są bardzo cieplutkie,ale ja mam tyle kocyków....
jopal
Fanka BB :)
Ewelinka baldachim jest dobry na samym początku żeby dzieciątko od ewentualnych przeciągow osłonić i nie chodzi tylko o otwarte okna ale np wiatr od otwierania drzwi, a także żeby zmniejszyć dziecku ilość bodźców z zewnątrz im mniej ich na początku tym lepiej, a potem to już faktycznie tylko dekoracja która kurz zbiera.
reklama