reklama
jopal
Fanka BB :)
Na zimę lepsze są akrylowe kocyki, bardzo ciepłe ja mam 3 po chlopcach ale najlepiej bym jeszcze jeden dokupila widziałam z myszką minnie, mam *******ca na myszkę minnie
slonkoonline
Mama Juleczki
Na zimę lepsze są akrylowe kocyki, bardzo ciepłe ja mam 3 po chlopcach ale najlepiej bym jeszcze jeden dokupila widziałam z myszką minnie, mam *******ca na myszkę minnie
Moje dziecko na wróżki te od Disneyowskiego Dzowneczka.
Ma nawet fajna fototapety na ścianie.
A dwa dni temu mądry ze wszechmiar tatuś pozwolił córce ponaklejać gdzie chce naklejki z wózkami, które zostały jej z książeczki z zadaniami.
Efekt jest taki, że poprostu wszędzie: na ścianach, na drzwiach, na meblach są naklejki, na oko jest blisko sto sztuk!
Bezmózg totalny!
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
chyba znalazłam pościel,wszędzie szukałam razem z przybornikiem i ciężko było,jak już coś się znalazło to cena zaraz ponad 200zł ,a ta fajna,nie droga i z przybornikiem Pościel dla dzieci - ZYGZAKI SZARE | SOWY RÓŻOWE 90x120 WWACTIVE
jopal
Ulenka pościel śliczna ale ja mam kołdrę 100x140 i kupę poszewek wiec nic nowego nie kupię.
Moje chłopaki tak samoloty uwielbiają po remoncie z.mebli odklejalam tonę naklejek z.samolotami. Nie wiem jak ja teraz pogodze samoloty z myszką minnie haha a potem córcia i tak hello Kitty wybierze albo jakies monstery :-)
Moje chłopaki tak samoloty uwielbiają po remoncie z.mebli odklejalam tonę naklejek z.samolotami. Nie wiem jak ja teraz pogodze samoloty z myszką minnie haha a potem córcia i tak hello Kitty wybierze albo jakies monstery :-)
Jopal, może przemalować część ściany na dziewczyński kolor? W okolicy łóżeczka? Nie widziałam na żywo efektu, na zdjęciach fajnie wyglądają takie kontrasty
Ulenka, super pościel Moja pierwsza myśl to też szary, ale zrezygnowałam bo w każdym pokoju coś będzie szarego (jak nie ściany to narożnik lub dodatki), to chociaż niech u Piotrusia będzie turkusik...
Ja dziś zamowiłam trochę rzeczy higienicznych: podkłady do przewijania, majtki jednorazowe i z siateczki a dla Małego 2 pieluchy bambusowe, fridę i czapeczkę wiązaną. Lista uszczuplona o kilka pozycji
Ulenka, super pościel Moja pierwsza myśl to też szary, ale zrezygnowałam bo w każdym pokoju coś będzie szarego (jak nie ściany to narożnik lub dodatki), to chociaż niech u Piotrusia będzie turkusik...
Ja dziś zamowiłam trochę rzeczy higienicznych: podkłady do przewijania, majtki jednorazowe i z siateczki a dla Małego 2 pieluchy bambusowe, fridę i czapeczkę wiązaną. Lista uszczuplona o kilka pozycji
jopal
Tak tylko ze chłopaki mają pomarańczowo żółty pokój nijak ma się to do różowego raczej to taki unisex
reklama