reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
hehe:-) jak moje dziecko na smerfy!!!! nawet na ścianie ma 2 a ja się zastanawiam co będzie gdy jej się znudzą córunia tatunia to tatuś coś poradzi:-D

Na zimę lepsze są akrylowe kocyki, bardzo ciepłe ja mam 3 po chlopcach ale najlepiej bym jeszcze jeden dokupila widziałam z myszką minnie, mam *******ca na myszkę minnie :-D

Moje dziecko na wróżki te od Disneyowskiego Dzowneczka.
Ma nawet fajna fototapety na ścianie.
A dwa dni temu mądry ze wszechmiar tatuś pozwolił córce ponaklejać gdzie chce naklejki z wózkami, które zostały jej z książeczki z zadaniami.
Efekt jest taki, że poprostu wszędzie: na ścianach, na drzwiach, na meblach są naklejki, na oko jest blisko sto sztuk!
Bezmózg totalny!

słonko to zaszalał. My nie pozwalamy nic na scianie naklejac a tym bardziej na meblach mamy 2 wielkie smerfy i póki co muszą wystarczyć, bo jest w takim wieku że podejrzewam że niedługo Jej się znudzą;-)

Ulenka pościel śliczna ale ja mam kołdrę 100x140 i kupę poszewek wiec nic nowego nie kupię.

Moje chłopaki tak samoloty uwielbiają po remoncie z.mebli odklejalam tonę naklejek z.samolotami. Nie wiem jak ja teraz pogodze samoloty z myszką minnie haha a potem córcia i tak hello Kitty wybierze albo jakies monstery :-)

Jopal, może przemalować część ściany na dziewczyński kolor? W okolicy łóżeczka? Nie widziałam na żywo efektu, na zdjęciach fajnie wyglądają takie kontrasty :)

Ulenka, super pościel :) Moja pierwsza myśl to też szary, ale zrezygnowałam bo w każdym pokoju coś będzie szarego (jak nie ściany to narożnik lub dodatki), to chociaż niech u Piotrusia będzie turkusik...

Ja dziś zamowiłam trochę rzeczy higienicznych: podkłady do przewijania, majtki jednorazowe i z siateczki a dla Małego 2 pieluchy bambusowe, fridę i czapeczkę wiązaną. Lista uszczuplona o kilka pozycji :)

reklama
No tak... kolejny kolor to już by było przedobrzone.
Ja byłam jako dziecko tak zapatrzona w (dużo starszego brata), że wolałam np jego żołnierzyki czy lego. Dogadają się :)

Do góry