reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Wow dziewczyny to Wy faktycznie szybkie :) ja ubrankowe juz mam rzeczy no ale kosmetyki fotelik nie a torba do szpitala? O losie nawet nie mysle o tym he jak nie zdaze spakowac trudno maz przywiezie he tylko ze u mnie w szpitalu nawet skarpetki daja nie wiele trzeba swojego najwazniejsze to tel i ladowarka :D

A prac ubranka to bede gdzies w listopadzie

reklama
dziewczyny a ja byłam dziś znów w lumpku i nakupiłam dość dużo rzeczy dla mojej Oleńki:-) sukienki,leginsy,sweterek,śpiochy i 2 piękne opaski :-D normalnie poszalałam za całe 16zł. Porobię później zdj moich łowów i Wam pokaże. przez te pare dni mam już dość dużą kolekcje hihih ale się cieszę.
Jeśli chodzi o rzeczy dla dziecka do szpitala,to ja nie potzrezbuje nic,tylko ciuszki na wyjście a tak to od A do Z dają wszystko. Nawet do siebie za dużo nie potzrebuję,wiadomo to co na codzień ale nic specjalnego. Koszule też dają do porodu ,tylko po muszę mieć swoją. A majtek żadnych nie pozwalaja nosić żeby "tam" dochodziło powietrze (chodzi o gojenie w razie W)

dziewczyny, ja do tej pory mam tylko skarpetki.... i wiadomo to co po Arusiu.
Po wyplacie za miesiac biorę sie za wyprawkę - rozek, kosmetyki, posciel, rzeczy dla mnie - bo malo brakuje a obudze sie z reka w nocniku w grudniu.:sorry2:

Właśnie uświadomilas mi, że w moim szpitalu tez tak mówili! Chociaż ja sciagalam majtki tylko na obchód ;-) Kupię sobie chyba takie "bazarowe", babcina gacie, żeby wszystko trzymało się tyłka.
no właśnie ja też jak wstawałam z łóżka w szpitalu na dłużej to zakładałam takie babcine żeby podpaskę trzymały ,bo bez nich to szła bym jak pingwin hahahha

Haha ja też te babcine nosiłam hihi, ale u nas takie pozwalali.

Ulenka jak ja bym chciała umieć się znaleźć w takim szperunku zazdroszczę Ci bo wiem, że czasem perełki można wyhaczyc ale no kurde ja nie umiem, wchodzę i cala głupia jestem.

Słonko- śliczne zakupki! Ciuszki boooskie! :-D

Ula
- pędem rób zdjęcia ubranek Olusiowych. Chcemy zobaczyć. :tak:

Misia- zazdroszczę takiego zaawansowania w kompletowaniu wyprawki. :-)

Misia, Anncka ja się zastanawiam pomiędzy Kliniczną a Wojewódzkim...
kliniczna przemawia do mnie dobrą opieką neonatologiczną a wojewódzki tym że mam lekarza stamtąd i mojej mamy klientka do niedawna była tam położną (przeszła na emeryturę) i mówiła że w ostatnim czasie wiele się tam zmieniło na lepsze...

śliczne ciuszki ;-) ja też ostatnio Kubulkowi nakupowałam trochę ;-) jak będzie chwila to wrzucę ;-)

Ewelinka - moja koleżanka pracuje w wojewódzki i jak się jej zapytałam co myśli to powiedziała ze lepszą kliniczna. Dałam link do strony i tam jest fajnie opisane. :)

reklama
Do góry