reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Wow dziewczyny to Wy faktycznie szybkie :) ja ubrankowe juz mam rzeczy no ale kosmetyki fotelik nie a torba do szpitala? O losie nawet nie mysle o tym he jak nie zdaze spakowac trudno maz przywiezie he tylko ze u mnie w szpitalu nawet skarpetki daja nie wiele trzeba swojego najwazniejsze to tel i ladowarka :D

A prac ubranka to bede gdzies w listopadzie

reklama
dziewczyny a ja byłam dziś znów w lumpku i nakupiłam dość dużo rzeczy dla mojej Oleńki:-) sukienki,leginsy,sweterek,śpiochy i 2 piękne opaski :-D normalnie poszalałam za całe 16zł. Porobię później zdj moich łowów i Wam pokaże. przez te pare dni mam już dość dużą kolekcje hihih ale się cieszę.
Jeśli chodzi o rzeczy dla dziecka do szpitala,to ja nie potzrezbuje nic,tylko ciuszki na wyjście a tak to od A do Z dają wszystko. Nawet do siebie za dużo nie potzrebuję,wiadomo to co na codzień ale nic specjalnego. Koszule też dają do porodu ,tylko po muszę mieć swoją. A majtek żadnych nie pozwalaja nosić żeby "tam" dochodziło powietrze (chodzi o gojenie w razie W)

dziewczyny, ja do tej pory mam tylko skarpetki.... i wiadomo to co po Arusiu.
Po wyplacie za miesiac biorę sie za wyprawkę - rozek, kosmetyki, posciel, rzeczy dla mnie - bo malo brakuje a obudze sie z reka w nocniku w grudniu.:sorry2:

Właśnie uświadomilas mi, że w moim szpitalu tez tak mówili! Chociaż ja sciagalam majtki tylko na obchód ;-) Kupię sobie chyba takie "bazarowe", babcina gacie, żeby wszystko trzymało się tyłka.
no właśnie ja też jak wstawałam z łóżka w szpitalu na dłużej to zakładałam takie babcine żeby podpaskę trzymały ,bo bez nich to szła bym jak pingwin hahahha

Haha ja też te babcine nosiłam hihi, ale u nas takie pozwalali.

Ulenka jak ja bym chciała umieć się znaleźć w takim szperunku zazdroszczę Ci bo wiem, że czasem perełki można wyhaczyc ale no kurde ja nie umiem, wchodzę i cala głupia jestem.

Słonko- śliczne zakupki! Ciuszki boooskie! :-D

Ula
- pędem rób zdjęcia ubranek Olusiowych. Chcemy zobaczyć. :tak:

Misia- zazdroszczę takiego zaawansowania w kompletowaniu wyprawki. :-)

Misia, Anncka ja się zastanawiam pomiędzy Kliniczną a Wojewódzkim...
kliniczna przemawia do mnie dobrą opieką neonatologiczną a wojewódzki tym że mam lekarza stamtąd i mojej mamy klientka do niedawna była tam położną (przeszła na emeryturę) i mówiła że w ostatnim czasie wiele się tam zmieniło na lepsze...

śliczne ciuszki ;-) ja też ostatnio Kubulkowi nakupowałam trochę ;-) jak będzie chwila to wrzucę ;-)

Ewelinka - moja koleżanka pracuje w wojewódzki i jak się jej zapytałam co myśli to powiedziała ze lepszą kliniczna. Dałam link do strony i tam jest fajnie opisane. :)

reklama
Do góry