reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
czarna - moje zamówienie też dziś przyszło :)
Przejrzane i wróciło do kartonu. Jeszcze prześcieradło, łóżeczko i materac (wszystko upatrzone) i Piotruś będzie miał królewskie warunki do spania :D

No ja juz posciel mam ktora jestem zachwycona. Widze ze zupelnie zmienil mi sie gust od porodu corki :p wtedy wiekszoscia roz a teraz jak najmniej :)
zanag a Tobie tylko te 3 rzeczy zostaly? Ja jeszcze mam kosmetykow kilka, podgrzewacz do butelek fotelik jakies leki itp. Musze zadzwonic do ubezpieczalni mojej bo mozna dostac za darmo pompke do pokarmu medela porzadna na 2 piersi :)

A propo zakupow maz ma ze mnie ubaw. Zamawialam cos wczoraj w srode. Mowie reszte zamowie w weekend po wyplacie (u nas co tydzien) a maz a co Ci za roznica czy zamowis teraz czy za 2 dni:p he no tak serio to nie wiem ale jakos mniej oczy bola jak wydam za raz 150$ a nie 400 ;)

Ostatnia edycja:
Nie no czarna, co Ty... ja jestem w d... jeśli chodzi o wyprawkę :p

Mam jakieś 90% ciuszków, ale z innych rzeczy to co najwyżej upatrzone modele. W tym miesiącu postaram się kupić jeszcze koszule do szpitala i trochę rzeczy pod torbę szpitalną.
W październiku ostatecznie wybiorę i kupię 2 butelki (na razie wygrywa dr Brown's), laktator i in. gadżety
Na listopad zostawiamy wózek, fotelik i mebelki - teraz i tak nie bardzo gdzie jest to trzymać, by się zbytnio nie kurzyło.

(a w międzyczasie full rzeczy do nowego mieszkania :D ale to nie ten wątek)

Mnie też mniej boli np. wydać 2* 200 zł niż raz 400 ;-) mimo, że fundusze odłożone

Ja juz zamowilam ten kombinezon mam nadzieje ze sie sprawdzi. Jaki rozmiar planujesz wziasc? Ja wzielam 0-2 mies.

Tez planuje taki wlasnie rozmiar moje dzieco rodzily sie 51 i 52 cm wiec ten tez chyba wielkoludem nie bedzie, poluje jeszcze na jakas dobra uzywke na allegro bo tak to cena dosc wysoka a maluch pokorzysta z tego moze ze trzy gora do czterech miesiecy, jak nie wyhacze uzywki to kupie nowy, jak dostaniesz tyo daj znac czy taki fajny na jaki wyglada :-)

reklama
Do góry