reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

A jak kupujecie biustonosz do karmienia? Chodzi mi o rozmiar, bo po porodzie wydaje mi się że biuscik moze urosnąć wiec jak dobrać rozmiar wcześniej?

reklama
Dobre pyt konwalijka.
Ja teraz muszę nabyć 80F, bom wyrosła z E. Na czas karmienia planuję jeszcze 1 rozmiar miski wyżej

czarna, idziesz z zakupami jak burza :D motywujesz mnie do zrobienia listy...

No tak, rozmiar wyżej to chyba dobra myśl.
Mój coraz większy brzuszek przyćmiewa juz od dawna biust, ten to rozmiaru D w życiu nie ujrzy.. ale wierzę w niego!:-D

I ja też nabieram motywacji do zakupów, tak sobie obiecuje i obiecuję..

Słonko- śliczne ciuszki!

Czarna- no właśnie wczoraj na warsztatach mielismy tez wykład o tym monitorze. To się dokładnie nazywa monitor ruchu, a nie oddechu, bo on jako tako nie jest w stanie zbadac samego oddechu, tylko ruch jaki wykonuje klatka piersiowa czy oddychaniu. Bardzo mi się to spodobało. Tylko nie wiem jak cenowo, cholera, pewnie tanie nie jest.

A to moje zakupy poniedziałkowe on-line, które wczoraj dotarły, kocyko- rożek i pieluszki bambusowe, jedna 75x75cm i 25x25 cm.
20140926_164433.jpg20140926_164208.jpg

Załączniki

• 20140926_164208.jpg
    20140926_164208.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 52
  • 20140926_164433.jpg
    20140926_164433.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Drugi taki.

Anula sliczny rozek! Ja sie zastanawiam czy bedzie mi potrzebny bo z corka prawie wogole nie uzywalam

ImageUploadedByForum BabyBoom1411744712.163302.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411744712.163302.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411744712.163302.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 36
konwalijka ja chemii nie kupuje w tesco bo jest droga mimo ze mam zniżki chyba ze robie duże zakupy to wtedy mi się oplaca A za lovele. chyba trochę przepłaciłaś bo ja w biedronce za 1,5 l zapłaciłam 15 zl.:sorry2:
czarna przez internet zamawiasz, wkładki itd? ja monitoru nie kupuje aczkolwiek jakbyśmy sami mieszkali to bym się nad tym zastanowiła,A co do rozka to u nas musi być w szpitalu tak jak majtki z siateczki nie mogą być babcine.
:tak:zanag patrze ze i ty cycata jesteś galancie szczerze to już mi ciążą,,,:-Di mam cicha nadzieje ze zmaleją jak skoncze karmic, tez nie wiem jaki kupic chyba zostawię to na ostatnia chwile
anula jaki fajny rożek

Ja monitora nie kupuję, bo czytałam, że można nieźle się nastresować jak jakiś ruch niewłaściwie odczyta i narobi "rabanu".
Generalnie jakby działał właściwie, to dla mnie idealny wynalazek. Z Julą często sprawdzałam czy oddycha. Nawet w nocy potrafiłam wstawać, żeby sprawdzić. Później mąż już z przyzwyczajenia i z przekąsem mówił mi "ODDYCHA!" :-D

ANULA kocyk boski! Ja właśnie chciałabym kupić takie minky tylko nie mogę wzoru wybrać. Taka zdecydowana jestem.
A pieluchy! Nie doczytałam i najpierw zobaczyłam zdjęcia i pomyślałam, że to jakieś okrycie, albo poszewki na pościel. Świetna kolorystyka! Jak w dotyku?!

reklama
Czarna- ooo, super dzięki za te urządzenia. Wieczorem więcej o tym poczytam. Co do rożka, to u mnie w szpitalu po pierwsze to wymóg, aby mieć rożek. A po drugie ja właśnie też nie chciałam, aby to był tylko rożek, bo pewnie rzadko bym używała, więc jest on na rzepy i się rozkłada na płasko i jest to wtedy dwustronny kocyś, który na pewno mnóstwo razy się przyda.

Słonko- to ten materiał bambusowy jest cudny w dotyku, taki mięciusi, ale mocny. Tylko cenę ma trochę wysoką. Ta duża pieluszka bambusowa 35 zł, a mała 10 zł. Z tym, że na poofi.pl do końca miesiąca jest rabat -15% z kodem z gazetki dziecko.

Ech, Mąż mówi, że to piękne wszystko, ale powoli dopada mnie mania sówek, hihi. Ale one są taaakie słodkie.

Ostatnia edycja:
Do góry