reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

1411475325709.jpg a to moje odważne kolory u dzieci w pokoju :-) serce Tybetu i dojrzewajacy banan z duluxa

Załączniki

• 1411475325709.jpg
    1411475325709.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Kasiasysunia ja ponieważ mam mnóstwo pościeli a niesamowicie zauroczyly mnie te podusie to chce takie uszyć tylko czy mi starczy werwy nawet materiału nie poszłam wybrać.

Też myślałam nad uszyciem, ale jak sobie pomyślałam, że mam iść do sklepu wybierać materiał, wybierać kolor, uszyć to równo - to wolałam zamówić i mam z głowy ;-)

kasiasysunia- bardzo fajne te komplety. Ale ja chyba kupię ze zwykłym ochraniaczem. Boję się jednak że i tak poduchy zabiorą dużo miejsca.

ka milka - fajny śpiworek/kombinezon.

zanag - mi się też podoba ta pościel w paski i właśnie taką (tylko inne kolory) będę zamawiać. Co do ścian ciężko powiedzieć, bo fajnie mógłby wyglądać lekki turkusik na ścianach, tylko musiałabyś chyba kolejny/e komplety pościeli też utrzymać w tej tonacji.

Też się bałam, że zabiorą dużo miejsca, ale zaryzykowałam i jest ok. Poduszki nie są aż tak "napchane" więc spokojnie;-) Po za tym moja Tosia będzie miała podusie jak już kupimy jej "prawdziwe" łóżko. Galeria - pokój dziecięcy - dzieci 3-7 lat - Pokój dziecięcy - IKEA :-):-):-)

Dziewczyny już chyba był kiedyś ten temat poruszany ale teraz znaleźć nie mogę.. gdzie kupujecie pieluchy tetrowe ? Bo te co widuje to średnia jakość a przez neta to nigdy nie wiadomo jak nie sprawdzone..

No może się na ten plastikowy leżaczek zdecyduje, i dodatkowo tetrę żeby miękko było. Ten frote też ok, ale nie wiem czy maluszek nie będzie się obsuwał a na początek to jednak jakąś podpórkę chciałabym miec. Ale gąbki nie kupuję :)

A macie dla swoich maluszków bluzeczki czy odpuszczacie na rzecz bodziaków?

slonko zazdroszczę zakupu pościeli, ja mam po synku, ale jednak myślę nad jakims komplecikiem dziewczęcym, i myśle i myślę.... tyle tego że cieżko sie zdecydować :)

reklama
Dziewczyny ja wątek zakupowy dopiero rozpoczynam u siebie dopóki było zagrożenie niskim łozyskiem jakoś bałam sie cokolwiek kupić takim cudem nie mam jeszcze nic dla malutkiej trochę sie boje cos juz kupować ale cóż myśle ze teraz najlepszy czas w zimie bedzie trudno , czy wy juz macie prawie kompletne wyprawki czy narazie tylko ubranka pieluszki tetrowych pościele itp czy mebelki wozki wanienki i akcesoria do karmienia i pielęgnacji tez juz kupujcie ?

Do góry