reklama
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
Ja nie kupuję i odradzam. Chyba lepiej taki leżaczek do kąpieli, o ile czujesz potrzebę. Dopiero na szkole rodzenia położna mnie uświadomiła. To jest gąbka, jak każda inna tylko większa. Czasem jest ciężko zadbać o to aby dobrze wyschła i mnożą się w niej zarazki wszelkie.
Ja przy Juli używałam starej metody z pieluchą tetrową na dnie wanienki. Dziecko oczywiście na ręku.
Ja też nie kupuję żadnych gąbek, do wanienki będę wkładać tylko tetrę, słyszałam same negatywy jeśli chodzi o te gąbki.
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny kupiłam pościel i ochraniacz na allegro, dziś dostałam przesyłkę naprawdę fajny komplet. Poduszki nie są takie puszyste jak na zdjęciu więc niebędą zajmować pół łóżeczka. Polecam:
10cz POŚCIEL DLA DZIECI 100x135 lub 90x120 34WZORY (4599673275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jedyne do czego mogę się doczepić to kupiłam dodatkowo ozdoby i są średnio wykonane wystają nitki, ale to łatwo poprawić:
DEKORACJA PRZYWIESZKA 3D - GIRLANDA NOWOŚĆ HIT (4599673263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawiam.
10cz POŚCIEL DLA DZIECI 100x135 lub 90x120 34WZORY (4599673275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jedyne do czego mogę się doczepić to kupiłam dodatkowo ozdoby i są średnio wykonane wystają nitki, ale to łatwo poprawić:
DEKORACJA PRZYWIESZKA 3D - GIRLANDA NOWOŚĆ HIT (4599673263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawiam.
slonkoonline
Mama Juleczki
Dziewczyny kupiłam pościel i ochraniacz na allegro, dziś dostałam przesyłkę naprawdę fajny komplet. Poduszki nie są takie puszyste jak na zdjęciu więc niebędą zajmować pół łóżeczka. Polecam:
Pozdrawiam.
Wow!!!!! Jestem zauroczona tymi kompletami. Kradne linka i chyba będę kupować, ale bez wypełnienia. PIĘKNE!!!!
czarna2532
Fanka BB :)
Witam.
Mama pytanie czy ma może któraś z was coś takiego dla maluszka? taki śpiworek zamiast kombinezonu?
Czy przez tą dziurkę na wysokości nóżek da się przełożyć pas fotelika?
Zobacz załącznik 645072
Tak wlasnie po to ta dziurka tam jest
reklama
zięki czarna, tak właśnie myślałam ale wolałam zapytać
Ja gąbek do wanienki tez nie używam, tetrowa pieluszka na dno wystarczy
A kombinezonik wybrałam taki
Product Detail | H&M PL
Ja gąbek do wanienki tez nie używam, tetrowa pieluszka na dno wystarczy
A kombinezonik wybrałam taki
Product Detail | H&M PL