reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Dla mnie ta gąbka to siedlisko zarazków a znowu ten leżaczek wydaje mi się mało komfortowy, choć to moje subiektywne odczucie i nie sprawdzone bo nie używałam.
My radzilismy sobie bez akcesoriów dodatkowych.

reklama
dziewczyny ja dalej zastanawiam się nad butelkami :crazy: teraz przyszła mi jeszcze do głowy te nova butelka lovi medical co myślicie?
zastanawiam się jeszcze nad tommee tippee lub avent natural

Witam.
Mama pytanie czy ma może któraś z was coś takiego dla maluszka? taki śpiworek zamiast kombinezonu?
Czy przez tą dziurkę na wysokości nóżek da się przełożyć pas fotelika?

śpiworek.jpg

Załączniki

• śpiworek.jpg
    śpiworek.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 64
Ja nie kupuję i odradzam. Chyba lepiej taki leżaczek do kąpieli, o ile czujesz potrzebę. Dopiero na szkole rodzenia położna mnie uświadomiła. To jest gąbka, jak każda inna tylko większa. Czasem jest ciężko zadbać o to aby dobrze wyschła i mnożą się w niej zarazki wszelkie.
Ja przy Juli używałam starej metody z pieluchą tetrową na dnie wanienki. Dziecko oczywiście na ręku.

Ja też nie kupuję żadnych gąbek, do wanienki będę wkładać tylko tetrę, słyszałam same negatywy jeśli chodzi o te gąbki.

Dziewczyny kupiłam pościel i ochraniacz na allegro, dziś dostałam przesyłkę naprawdę fajny komplet. Poduszki nie są takie puszyste jak na zdjęciu więc niebędą zajmować pół łóżeczka. Polecam:

10cz POŚCIEL DLA DZIECI 100x135 lub 90x120 34WZORY (4599673275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jedyne do czego mogę się doczepić to kupiłam dodatkowo ozdoby i są średnio wykonane wystają nitki, ale to łatwo poprawić:

DEKORACJA PRZYWIESZKA 3D - GIRLANDA NOWOŚĆ HIT (4599673263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pozdrawiam.

Ja się nie mogę zdecydować jaką chcę pościel. Tzn mam wybrane wzory, ale zależy mi żeby komplet był z falbanką która maskuje szuflade. Jak mi się jakiś wzór podoba to nie ma falbanki, albo czegoś jeszcze.

Dziewczyny kupiłam pościel i ochraniacz na allegro, dziś dostałam przesyłkę naprawdę fajny komplet. Poduszki nie są takie puszyste jak na zdjęciu więc niebędą zajmować pół łóżeczka. Polecam:

10cz POŚCIEL DLA DZIECI 100x135 lub 90x120 34WZORY (4599673275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jedyne do czego mogę się doczepić to kupiłam dodatkowo ozdoby i są średnio wykonane wystają nitki, ale to łatwo poprawić:

DEKORACJA PRZYWIESZKA 3D - GIRLANDA NOWOŚĆ HIT (4599673263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pozdrawiam.

Wow!!!!! Jestem zauroczona tymi kompletami. Kradne linka i chyba będę kupować, ale bez wypełnienia. PIĘKNE!!!!

reklama
Do góry