reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
Wklejam zdjęcie poglądowe zamówionej dziś pościeli, rożka i śpiworka :)
mamo-tato.com.pl (ja zamawiałam na allegro - taki sam koszt)

Łóżeczko będzie białe, zastanawiam się, czy malować ściany na biało czy na lekki turkusik... tak by pasował do paseczków?

posciel.jpg

Załączniki

• posciel.jpg
    posciel.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 45
Zanag śliczny komplecik, zastanawiałam się nad nim poprzednio :)
Kolorek będzie pasował jeden i drugi, a resztę mebli też masz białą? jak tak to może lepiej ten turkusik, meble się będą ładniej odznaczały.

dzięki czarna, tak właśnie myślałam ale wolałam zapytać
Ja gąbek do wanienki tez nie używam, tetrowa pieluszka na dno wystarczy

A kombinezonik wybrałam taki
Product Detail | H&M PL

kasiasysunia- bardzo fajne te komplety. Ale ja chyba kupię ze zwykłym ochraniaczem. Boję się jednak że i tak poduchy zabiorą dużo miejsca.

ka milka - fajny śpiworek/kombinezon.

zanag - mi się też podoba ta pościel w paski i właśnie taką (tylko inne kolory) będę zamawiać. Co do ścian ciężko powiedzieć, bo fajnie mógłby wyglądać lekki turkusik na ścianach, tylko musiałabyś chyba kolejny/e komplety pościeli też utrzymać w tej tonacji.

KA milka, innych mebli nie mamy ;) w pokoju będzie wstawiana szafa na wymiar, z przesuwanymi drzwiami. Raczej biała 1 część a 1 z lustrem? Lub 2 białe i lustro. Więc ten turkusik mnie kusi :)

konwalijka mi osobiście te gabki się nie podobają, ja tez stara metoda kapałam Amelcie na tetrowej i Jule tez będę...

zanag jak mi się podobają te kolory dla chłopców:-)

ja pościel mam jedna ale chciałam sobie kupic jeszcze jedna siostra się zaoferowała ale ja bym chciała z ochraniaczem ta co mi się podoba ok 100 przecież nie powiem jej żeby mi taka kupiła:-pnajwyzej będzie miała więcej:-)

Estranea, a które? Ja jeszcze wahałam się nad samą zielenią, ale mąż poparł ten wybór :)
Jak pościel będzie ok to domówie 2 identyczny komplet. Ale myślę, że do turkusu jakieś inne odcienie zieleni i niebieskiego też będą pasować :) Bylw nie za dużo na raz ;)

reklama
Do góry