reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Słonko no ładna kolekcja:tak: a jaki to wózek? podobny do mojego Antosiowego Mikado,tylko inny kolor. A ja ciuszki przetrzymuję na razie w kartonach zakupionych w pepco takie duże ozdobne za 2 szt. 14,99zł

Wózek TAKO JUMPER X, właśnie myślałam żeby kupić jakieś pojemniki, żeby to gdzieś trzymać. Tylko tak po cichu myślę, że jak nie będę tego ruszać, to mąż szybciej się zorientuje, że nie żartuje gadając o reorganizacji naszego pokoju.

reklama
to i ja się pochwale ostatnimi zakupami:
ciusazki 2.jpgNew Image.jpgrożek.jpgspiworek.jpg

stwierdziłam, że coś różowego Iga mieć powinna :-) w końcu to dziewuszka:happy:

Załączniki

• ciusazki 2.jpg
    ciusazki 2.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 88
  • New Image.jpg
    New Image.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 70
  • rożek.jpg
    rożek.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 61
  • spiworek.jpg
    spiworek.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 53
Digi podobają mi się pajace ze sliniakami, gdzieś przez neta kupowałaś? No i te sówki, dokładnie te kolorystycznie chodzą za mną okrutnie!!!!!
Ja doszłam.do wniosku, że nie mogę kupować dla bobasa maleńkich ubranek. Jak urodzi się jak Jula na 58 to będzie zbędny wydatek, a i tak mam sporo po starszaku moim.
W poniedziałek mają mieć jakąś obniżkę cen w pewnym s-h wiec pojadę na łowy dla Julandy mojej. Było sporo ładnych spódniczek.
No i może dopadne jakiś wyjątkowo ładny ciuszki dla malucha.

Apropo kolorystyki. Stała się rzecz przedziwna! Jak z Jula miałam wstręt na różowy, bo wszędzie były tylko takie ubrania dla dziewczynek, tak teraz najbardziej te mi się podobają o_O

u nas to w tej biedronce nic nie ma:dry: płyny do prania u nas sa a do płukania nie...pościeli tez u nas nie było bluzy to chyba ze 4 :dry:
słonko wiesz ze ja miałam tak samo z ubrankami rozowe mam tylko te co Ami dostała a teraz króluje róż

kasiasysunia - pokaźna wyprawka. Prawie wszystko masz :)

slonko - po odplamiaczach wyprałabym jeszcze raz.
jeśli chcesz od razu prać w niedzidziusiowym tylko normalnym to może spróbuj Persil Sensitive (ma dzieciaczka na etykiecie) - może jest bardziej delikatny i się nada.
Niezła kolekcja:)

zanag - dobrze, że chociaż połowicznie udane :) A smyk faktycznie, odstrasza cenami.

digi - fajne ciuszki.

reklama
Do góry