reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
możesz teraz nie mieć a później może być tak ze będziesz miała duzo pokarmu,takze nie przejmuj sie;-)

zanag - mi wystarczyły dwie koszule do szpitala + koszulka męża do rodzenia (zakrywała mi tyłek).

gosia - ja prałam w Loveli i płukałam bez płynu do płukania. teraz też tak będę robić. A później prasowanie.

ana - ja jestem w 30tc i tylko raz poleciała mi siara i to nie dużo. Też się zastanawiam czy to ok czy mam się martwić.

dziewczyny jeszcze tu znalazłam piękne biustonosze: :-) Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa COCO U 75 H (4531809149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale z zakupem poczekam gdzieś tak pewnie prawie do samego końca bo z rozmiarem może być rożnie

Super śliczny komplet :) chyba tez w taki zainwestuje, bo już czuję się mało atrakcyjnie, a co dopiero będzie później?

Jeśli chodzi o moje zakupy to ograniczają się one do zakupów przez internet (leżenie w domu ma swoje minusy) dla siebie kupiłam 2 komplety piżam do karmienia w biedronce (zastanawiam się nad koszulą do karmienia)

Dla dzidziola trochę bardziej poszalałam :D W domu już mam: łóżeczko, przewijak, komplet minky: kocyk, poduszka, rożek, smoczki, butelki, nakładki na sutki, wkładki laktacyjne, szczotkę do butelek, czekam na przesyłkę z allegro: termometr, aspirator, grzebień i szczotka, zestaw kosmetyczny(nożyczki, cążki) pieluchy tetrowe białe i kolorowe, termoopakowanie na butelki. Kupiłam jeszcze kocyk z polaru i falbankę do łóżeczka.

Myślę nad pościelą do łóżeczka i ochraniaczem, no i powoli zaczynam kompletować ciuszki :) W sobotę dostanę partię ciuszków od przyjaciółki, typowo niemowlęce, typowo na zimę - więc narazie czekam na przesyłkę :p ale już mnie kuszą sukienki śpioszki i inne cuda w H&M i txm24
- a pro po któraś z Was korzystała z tej strony?? może wiecie coś o jakości tych ciuszków ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny a nie ma płynów do płukania dla dzieci???? mi się wydaję,że są......
W końcu poczułam magię ciąży,jak zaczęłam kompletować ciuszki:tak::-D

reklama
Do góry