reklama
zanag - mi wystarczyły dwie koszule do szpitala + koszulka męża do rodzenia (zakrywała mi tyłek).
gosia - ja prałam w Loveli i płukałam bez płynu do płukania. teraz też tak będę robić. A później prasowanie.
ana - ja jestem w 30tc i tylko raz poleciała mi siara i to nie dużo. Też się zastanawiam czy to ok czy mam się martwić.
gosia - ja prałam w Loveli i płukałam bez płynu do płukania. teraz też tak będę robić. A później prasowanie.
ana - ja jestem w 30tc i tylko raz poleciała mi siara i to nie dużo. Też się zastanawiam czy to ok czy mam się martwić.
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
dziewczyny jeszcze tu znalazłam piękne biustonosze: :-) Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa COCO U 75 H (4531809149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale z zakupem poczekam gdzieś tak pewnie prawie do samego końca bo z rozmiarem może być rożnie
Super śliczny komplet chyba tez w taki zainwestuje, bo już czuję się mało atrakcyjnie, a co dopiero będzie później?
Jeśli chodzi o moje zakupy to ograniczają się one do zakupów przez internet (leżenie w domu ma swoje minusy) dla siebie kupiłam 2 komplety piżam do karmienia w biedronce (zastanawiam się nad koszulą do karmienia)
Dla dzidziola trochę bardziej poszalałam W domu już mam: łóżeczko, przewijak, komplet minky: kocyk, poduszka, rożek, smoczki, butelki, nakładki na sutki, wkładki laktacyjne, szczotkę do butelek, czekam na przesyłkę z allegro: termometr, aspirator, grzebień i szczotka, zestaw kosmetyczny(nożyczki, cążki) pieluchy tetrowe białe i kolorowe, termoopakowanie na butelki. Kupiłam jeszcze kocyk z polaru i falbankę do łóżeczka.
Myślę nad pościelą do łóżeczka i ochraniaczem, no i powoli zaczynam kompletować ciuszki W sobotę dostanę partię ciuszków od przyjaciółki, typowo niemowlęce, typowo na zimę - więc narazie czekam na przesyłkę ale już mnie kuszą sukienki śpioszki i inne cuda w H&M i txm24
- a pro po któraś z Was korzystała z tej strony?? może wiecie coś o jakości tych ciuszków ?
Ostatnia edycja:
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
ja miałam z Amelka i szczerze ani razu mi nie spadła,z reszta to szklo jest trochę grubsze nie jest takie cienkie jak szklaneczka
No i wg mnie jest lepsze to utrzymania czystosci;-)
posłuchałam i zamówiłam szklane butelki z NUK ;-)
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Na początku podwójne płukanie. Potem już jedno.
No zgodze sie, ale co zrobic zeby ubranka pozostały miękkie?
Co do piersi to moje raz są pełniejsze a raz zupełnie jakieś takie nieciążowe. I nic mi z nich nie leci. W pierwszej ciazy też nic nie leciało a pokarmu miałam naprawdę dużo
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewczyny a nie ma płynów do płukania dla dzieci???? mi się wydaję,że są......
W końcu poczułam magię ciąży,jak zaczęłam kompletować ciuszki
W końcu poczułam magię ciąży,jak zaczęłam kompletować ciuszki
reklama
jopal
Fanka BB :)
No oczywiście, że są chociażby lovela ostatnio nawet w biedrze była, no i jelp to pewniaki