reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
możesz teraz nie mieć a później może być tak ze będziesz miała duzo pokarmu,takze nie przejmuj sie;-)

zanag - mi wystarczyły dwie koszule do szpitala + koszulka męża do rodzenia (zakrywała mi tyłek).

gosia - ja prałam w Loveli i płukałam bez płynu do płukania. teraz też tak będę robić. A później prasowanie.

ana - ja jestem w 30tc i tylko raz poleciała mi siara i to nie dużo. Też się zastanawiam czy to ok czy mam się martwić.

dziewczyny jeszcze tu znalazłam piękne biustonosze: :-) Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa COCO U 75 H (4531809149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale z zakupem poczekam gdzieś tak pewnie prawie do samego końca bo z rozmiarem może być rożnie

Super śliczny komplet :) chyba tez w taki zainwestuje, bo już czuję się mało atrakcyjnie, a co dopiero będzie później?

Jeśli chodzi o moje zakupy to ograniczają się one do zakupów przez internet (leżenie w domu ma swoje minusy) dla siebie kupiłam 2 komplety piżam do karmienia w biedronce (zastanawiam się nad koszulą do karmienia)

Dla dzidziola trochę bardziej poszalałam :D W domu już mam: łóżeczko, przewijak, komplet minky: kocyk, poduszka, rożek, smoczki, butelki, nakładki na sutki, wkładki laktacyjne, szczotkę do butelek, czekam na przesyłkę z allegro: termometr, aspirator, grzebień i szczotka, zestaw kosmetyczny(nożyczki, cążki) pieluchy tetrowe białe i kolorowe, termoopakowanie na butelki. Kupiłam jeszcze kocyk z polaru i falbankę do łóżeczka.

Myślę nad pościelą do łóżeczka i ochraniaczem, no i powoli zaczynam kompletować ciuszki :) W sobotę dostanę partię ciuszków od przyjaciółki, typowo niemowlęce, typowo na zimę - więc narazie czekam na przesyłkę :p ale już mnie kuszą sukienki śpioszki i inne cuda w H&M i txm24
- a pro po któraś z Was korzystała z tej strony?? może wiecie coś o jakości tych ciuszków ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny a nie ma płynów do płukania dla dzieci???? mi się wydaję,że są......
W końcu poczułam magię ciąży,jak zaczęłam kompletować ciuszki:tak::-D

reklama
Do góry