To chyba zdecydujemy się na xlandera w takim razie ( ale jedziemy zobaczyć na żywo czy też nie jak za wielki dla moich 155cm wzrostu , tak jak riko nano i epander mondo). Jeszcze zastanawiam się nad Quinny Moodd, ale wydatek rzędu 3tysięcy mnie przeraża
reklama
lionessa75
Fanka BB :)
Anula- ja oglądałam Xlandera na żywo i bardzo mi się podobał do momentu składania - strasznie dużo operacji , plus do tego do wszystkiego oddzielne adaptery- do spacerówki, fotelika. No i nie miał amortyzacji!
A co myślicie o ęmmaljunga - widział ktoś?
A co myślicie o ęmmaljunga - widział ktoś?
Hehe, czemu z tym zakupem wózka tyle problemów :-) Na stronkach wszystkie wyglądają cudownie, a na żywo rozczarowanie, bo za wielkie na 155cm wzrostu, bo ciężkie, brzydkie itd. Chociaż mam to szczęście , że w moim mieście jest dużo zakładów produkujących wózki (tako , roan, xlander) i bezpośrednio można kupić i najpierw pooglądać...
Anula1988
Fanka BB :)
Lionessa- osobne adaptery do spacerówki czy fotelika samochodowego ma zdecydowana większość nowych wózków. A mi się wydaje, że x-lander x-move wersja 2014 ma ten sam adapter do gondoli i do spacerówki. A co do składania to Pan w sklepie mi pokazywał jak składa się wózek i nie wydało mi się to jakoś specjalnie skomplikowane, tak jak to pokazuje Pan w tym filmiku, ale to tez myślę, że kwestia wprawy.
https://www.youtube.com/watch?v=tj2vdy2uORc
https://www.youtube.com/watch?v=tj2vdy2uORc
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Emmaljunga wózki super! Jeśli chodzi o quinny nie kupiłbym nigdy. Przereklamowany i nie wart swojej ceny ( W UK bardzo ich dużo,ale tu asortyment ogólnie kiepski). W tej cenie wolałabym Teutonie. Wózek z górnej półki, bardzo dobry. A składanie wózka,to podstawa. Setki razy z zakupami i dzieckiem na ręku....no fajnie jak idzie to sprawnie ;-)
No po obejrzeniu filmiku chyba już jestem w 100% na niego zdecydowana. Poczytałam też opinie. Jednak marka to marka, akcesoria zawsze dokupię, tym bardziej , że w moim mieście je produkują, a i później bez problemu sprzedam za niemałe pieniążki, a z innymi mógłby być problem
A co myslicie o Espiro? Ja sie nad nim zastanawiam. Nie jest drogi a kolezanka mi mowila ze bardzo wygodnie sie prowadzi.
3w1 Wózek Vector PRO NEW Espiro model 2014 (4499824140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
3w1 Wózek Vector PRO NEW Espiro model 2014 (4499824140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ana86 ja mam z espiro drugą spacerówke. Nie kupiłbym nigdy więcej nic z tej firmy. Wiem, że każdy model jest inny,ale ja jak uraz mam to mam