reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ana odpowiem w wątku wózkowym :-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zanag super! Te ogrodniczki mi się bardzo podobają,ale wszystko fajne. No i kicius sliczniutki :-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Załączniki
Ewelinka - super te bodziaki z 1 fotki Lidlowe body i zielony dresik też w moim posiadaniu. Mamy dobry gust, jak nic
Wyszłam z tesco bogatsza o 3 body z długim rękawem, całe białe (ukłon w stronę teściowej, której nie podobają się ubranka w ciemnych kolorach... Przecierpię te 3 szt ) i 2 pajacyki z dinozaurami To z kolei mój "konik"!
W tesco mają świetne bodziaki na krótki rękaw, ale się powstrzymałam. Z pewnością tam jeszcze zajrzę nie raz!
Dziewczyny, lepsze będą spodenki czy półśpiochy? Muszę teraz dla rownowagi coś na dół kupić... I pajace
Wyszłam z tesco bogatsza o 3 body z długim rękawem, całe białe (ukłon w stronę teściowej, której nie podobają się ubranka w ciemnych kolorach... Przecierpię te 3 szt ) i 2 pajacyki z dinozaurami To z kolei mój "konik"!
W tesco mają świetne bodziaki na krótki rękaw, ale się powstrzymałam. Z pewnością tam jeszcze zajrzę nie raz!
Dziewczyny, lepsze będą spodenki czy półśpiochy? Muszę teraz dla rownowagi coś na dół kupić... I pajace
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zanag ja nie lubię polspiochow. Jakoś nóżki z tego uciekają...no nie wiem. Wolę milusie dresiki,body i skarpetki. I taka rada ode mnie,choć oczywiście bardzo subiektywna...nie polecam body i pajacow z tymi zakładkami pod szyją. Nie znoszę,jak mi się po praniu to rozchodzi Lepsze są z guziczkami,albo kopertowe. Tzn wiadomo,każda mama musi sama się o tym przekonać,ale ja od czasów pierwszej córki kupuję tylko te bez zakładek ;-) W uk większość na zakładki i właśnie przez to sporo ściągam z Pl :-)
Ewelinko juz całkiem spora kolekcja. Fajne kolorki,bo nie takie bure. Ja uwielbiam chłopców w kolorze ;-)
Ewelinko juz całkiem spora kolekcja. Fajne kolorki,bo nie takie bure. Ja uwielbiam chłopców w kolorze ;-)