reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

O taki z gondola itp

ImageUploadedByForum BabyBoom1408534276.511222.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408534276.511222.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408534276.511222.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
wiesz chyba masz racje dla siedzacego dziecka pod pachy pewnie co? Nie mialam osobiscie stycznosci z tym wozkiem ostatni wozek jaki w Polsce prowadzalam byl to jakis chicco jak moja siostrznica sie urodzila a ma 13 lat teraz ;p

Może to kwestia niższego zamontowania pasów, dla mniejszego dziecka. Bo wózki czasem mają taką regulacje.
Wózek wygląda bardzo fajnie! Dlatego ja nie mogę patrzeć na zdjęcia, bo później chce wszystko co inne on naszego :-D

Konwalijka nie przepraszaj, bo temat wózków powróci jeszcze wiele, wiele razy ;-) Po to jest ten watek, żebyśmy mogły się wymieniać opiniami itd :-) Na pewno warto iść do sklepu i pooglądac wózki na żywo. Wtedy sama zobaczysz, co Ci pasuje, bo każdy ma inne oczekiwania co do wózka. A kupno dobrej używki popieram jak najbardziej :-)

Ja zaś polecam Wam jeansy z nexta! Jak dla mnie są super. Miękkie, wygodne, świetnie leżą, mają super wygodny pas ciążowy i wyszczuplają :-p Sukienkom rozkloszowanym mówię zdecydowanie nie, bo pogrubiają mnie :-) A portki na cały III trymestr będą idealne ;-)

Takie zakupiłam:

668-244-X54s.jpg

Załączniki

• 668-244-X54s.jpg
    668-244-X54s.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 46
Słonko ledwo się pojawiłaś, a już do Chorwacji uciekasz....oj nie ładnie :-p A tak poważnie....super zakupy!!!! I z tym wózkiem, to mamy podobnie. Mi się ciągle coś podoba, ale potem biore się za mój poczciwy mutsy i nie wyobrażam sobie mieć innego ;-)

W końcu zgrałam fotki z telefonu, więc się pochwalę. Oto mój pierwszy zakup dla córeczki. Ot taki gadżet :-p Funkiel nówka wylicytowana za mniej jak pół ceny :-)

10609088_744734792252540_1304873112_n.jpg

Załączniki

• 10609088_744734792252540_1304873112_n.jpg
    10609088_744734792252540_1304873112_n.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny nie wiem czy w dobry temat trafiłam. Wybieracie już wózki? Upatrzyłam sobie taki expander | Mondo Grey
ale jak zobaczyłam go na żywo to aż się przeraziłam jaki jest duży... ja jestem niziutka i przy ty wózku wyglądam komicznie. Jakie Wy wybieracie? Zastanawiam się jeszcze nad x landerami

Annte dziękuję :-) Ja właśnie szukałam czegoś mniejszego od łóżeczka i ta ma wymiar idealny. No ale u Ciebie wiadomo...moja koleżanka urodziła trojaczki i póki co śpią w jednym łóżeczku :-)

reklama
Do góry