reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Pospacerowałam po domu i doszłam do wniosku że kupię x landera xa,którego miałam na oku, nagle oświecenie... okazało się, że ten wózek nie ma ani przekładanego siedziska ani też rączki. Jakoś nie brałam tego pod uwagę, wydawało mi sie że nie ma innej opcji w tym wózku i siedzisko przekłada się. Wydaje mi się, ze to jednak istotne...

Magdo kołyska bombowa!

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia UK- jeansy bardzo ładne i widać, że krój ładnie modelujący sylwetkę i wyszczuplający. A czy ja dobrze widzę, że to kołyska? Jaaa przepiękna jest!

Anulka tak, to kołyska, ale można zablokować. Jest dość spora, więc póki córcia nie sądzie, będzie nam służyć :-) Spodnie są super. Oczywiście jak ktoś lubi krój bootcut. Ale są też slimy i chyba proste. Są też na ich stronce takie bez tego szerokiego pasa. Maja wtedy takie miękkie wykończenie pod brzuszek. Uwielbiam :-p Niby już pomału III trymestr, ale akurat teraz będzie najtrudniej, więc komfort musi być :-)

Ja sie zastanawiam nad xlanderem x- move 3w1 , tym bardziej ze nówkę mogę mieć za 1700zł wizualnie mi się średnio co prawda podoba...

Ja sie zastanawiam nad xlanderem x- move 3w1 , tym bardziej ze nówkę mogę mieć za 1700zł wizualnie mi się średnio co prawda podoba...

x-move ma już chyba przekładane siedzisko. Nie wiem czy to az takie istone ale chyba lepiej żeby miał.

W spodnie ciażowe to i ja się muszę zaopatrzyć. Jesień tuż tuż a ja się w jedne spodnie sprzed ciazy ledwo mieszczę...

Przekładane siedzisko albo rączka sa bardzo ważne. Bo po pierwsze kiedy dziecko na początku jeździ w spacerowce lepiej jest mieć je na oku i ono lepiej się czuje widząc mamę a po drugie gdy jest np duŻy wiatr albo razi slonko to ciach przekladasz i problem z głowy.

reklama
Najważniejsze to jechać do sklepu i się przymierzyć do wózka. Pomacać i obejrzeć. Ja przy N uparłam się n za xlandera a jak go zobaczyłam w sklepie to porażka. Mała gondola, plastikowy taki.
Teraz jeszcze trudniejszy wybór bo bliźniaczych w sklepach jest mało żeby sobie podotykać.

Do góry