reklama
Magda, dzięki Póki co tylko lidlowe body mam z zakładkami a reszta na napy - trochę przez to szukania, zdecydowana większość jest z zakładkami.
A skarpetki nie są zbyt szybko zrzucane? Ja właśnie o to mam obawy...
Anula - no nie mogę się powstrzymać, no!! Potem będę szukać kocyków, ręczników itp
A skarpetki nie są zbyt szybko zrzucane? Ja właśnie o to mam obawy...
Anula - no nie mogę się powstrzymać, no!! Potem będę szukać kocyków, ręczników itp
Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zanag ze skarpetkami jest czasem problem. To fakt. Dlatego ja nie kupuję frotkowych,tylko dłuższe bawełniane,żeby podciągnąć wysoko. I nie takie wywijane choć są śliczne. Ok 3 miesiąca zakładam coś ala papcie i nic nie spada :-)
slonkoonline
Mama Juleczki
Boskie te ubraneczka! Ja juz zaciskam pośladki z niecierpliwością, ale pudła przyniosę po wyjeździe, bo teraz tylko pogorsze sobie sytuacje.
Tez musze kupić kombinezon, czapuche. No i śpiworek jakiś uniwersalny do wózka i fotelika. Nawet już taki na allegro.widziałam, ale nie zapisałam i znów znaleźć nie mogę.
Ja jestem za półspiochami, aniżeli za spodenkami + skarpetki. Jakoś miałabym świra, że dziecko odsłania gołe nóżki ;-) Pewnie będzie u mnie tak, że w domu przy dobrej temp body na długi rękaw + półspiochy/śpiochy i ewentualnie na to coś cieplejszego. A na wyjście, do ludzi jakieś body dl.rękaw + rajstopki i na to jakieś bajeranckie ubranko (spodenki, sukienka, sweterek, bluza).
Tez musze kupić kombinezon, czapuche. No i śpiworek jakiś uniwersalny do wózka i fotelika. Nawet już taki na allegro.widziałam, ale nie zapisałam i znów znaleźć nie mogę.
Ja jestem za półspiochami, aniżeli za spodenkami + skarpetki. Jakoś miałabym świra, że dziecko odsłania gołe nóżki ;-) Pewnie będzie u mnie tak, że w domu przy dobrej temp body na długi rękaw + półspiochy/śpiochy i ewentualnie na to coś cieplejszego. A na wyjście, do ludzi jakieś body dl.rękaw + rajstopki i na to jakieś bajeranckie ubranko (spodenki, sukienka, sweterek, bluza).
a ja wlasnie chcę dokupić trochę skarpetek takich frotkowych, u syna nic nie spadało. Hmm zaraz zaraz, coś mi swita, chyba czasem spadały. Ajjj nie pamietam
Półspiochy górą! heh ostatnio postanowiłam własnie odswiezyc polspiochy po Arku i potraktowałam je maszynką co zbiera zmechacenia. I zrobiłam dziury, tak więc to tez do listy zakupow muzsę dopisać.
A co do bodów, mam duzo, wlasciwie wiekszosc wkladanych przez głowę, ale u mnie to nie problem, wszystko sie przyda choc faktycznie lepsze rozpinane.
Półspiochy górą! heh ostatnio postanowiłam własnie odswiezyc polspiochy po Arku i potraktowałam je maszynką co zbiera zmechacenia. I zrobiłam dziury, tak więc to tez do listy zakupow muzsę dopisać.
A co do bodów, mam duzo, wlasciwie wiekszosc wkladanych przez głowę, ale u mnie to nie problem, wszystko sie przyda choc faktycznie lepsze rozpinane.
czarna2532
Fanka BB :)
Ja tez jestem za polspiochami moja mala na zmiane miala body plus polspiochy lub spioszki calosciowe ja juz mam posegregowane w torbach rozmiarami :-) az do 9 mies heh
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
No widzicie, czyli ja jestem dziwna Inna sprawa,że u nas śpiochy tylko do spania, więc może też dlatego tak mam, a nie inaczej :-)
reklama
jopal
Fanka BB :)
Ja znowu tylko u bardzo malutkich używalam koszulek i półspiochów, a potem w dzień body i rajstopki, a w nocy pełne śpiochy na body. Tak mi było najwygodniej, Zwracałam tylko uwagę, żeby rajstopki miały luźne gumki.
Czarne ja posortowane odkładałam po chłopakach więc do 2 lat mam posortowane tylko potem odprać na bieżąco (za wcześnie nie piorę bo to i tak wszystko czyściutkie tylko odświeżyć trzeba), jedynie jeśli faktycznie dziewczynka to muszę odłożyć typowo chłopięce rzeczy, chociaż do spania to i spiochy z samochdzikami mogą być, najbardziej to wyjściowe trzeba odłożyć bo nie ubiorę koszuli i spodni "męskich".
Czarne ja posortowane odkładałam po chłopakach więc do 2 lat mam posortowane tylko potem odprać na bieżąco (za wcześnie nie piorę bo to i tak wszystko czyściutkie tylko odświeżyć trzeba), jedynie jeśli faktycznie dziewczynka to muszę odłożyć typowo chłopięce rzeczy, chociaż do spania to i spiochy z samochdzikami mogą być, najbardziej to wyjściowe trzeba odłożyć bo nie ubiorę koszuli i spodni "męskich".
Ostatnia edycja: