zanag - ja też już obczaiłam te ciuszki w lidlu za tydzień. A pościel mam z lidla dla siebie i jest b. fajna, więc może te małe też są ok. Mi się też podobają, tylko myślałam o pościeli + ochraniacz. Ale może na tą też się skuszę... Co prawda mam już na allegro wypatrzony komplet pościel iz haftem, więc mam dylemat.
reklama
jopal
Fanka BB :)
qraa ja mam pościele niemowlęce z lidla i sa super ale kupione kiedyś więc teraz jakość może być inna
Anula1988
Dziewczynki byłam wczoraj w 3 dużych sklepach z wózkami. Niestety Mutsy Igo lub Mutsy Evo, mój typ, który wypatrzyłam w internecie kompletnie mnie rozczarował. :-( Okazało się, że wizualnie jest piękny i zgrabny, ale co z tego, gdy gondola jest bardzo wąska i w momencie, gdy ubiorę dziecko zimą w kombinezon, to nie będzie mogło nawet już chyba ruszyć rączkami, bo tak mało miejsca jest wszerz. A zmieniane siedzisko czyli na spacerówkę, to się okazało, że jest twarde, sztywne, mała budka i wiele innych dyskwalifikujących dla mnie elementów. Koła jeśli się chce opcję gumową, to tylko dla tylnych kół. Oczywiście to tylko moja opinia. To co dla mnie jest minusem, dla kogoś może być plusem. Szkoda, bo byłam nastawiona na ten wózek, ale się rozczarowałam. Natomiast znalazłam godnego następcę Jest to x-lander x-move rok 2014. Jak dla mnie spośród wszystkich wczoraj oglądanych wózków najlepszy typ. Super gondola, szeroka w ramionkach, piękna spacerówka, siedzisko naprawdę wypasione. Duże gumowe koła z opcją jazdy na wprost albo obrotowe 360 stopni. Łatwy system zmiany typu klik. Wchodzi do niego większość fotelików samochodowych. Już chyba się zdecydowałam.
kar1986
25.05.2009
Anula ja też na 99%jestem zdecydowana na xlandera move nawet kilka babek zaczepilam na mieście które go prowadziły o opinie i wszystkie były zadowone z niego.
kar1986
25.05.2009
Ja tez chce czarny nie będzie trzeba go ciągle prac i łatwiej będzie go później sprzedać
qraa
Hej Dziewczyny - Ja tez bylam na poczatku za Mutsy Evo - slicznie wygladal na obrazkach. Ale mnie odrzucilo zapiecie w spacerowce. Probowalismy z mezem zapiac tak na sucho i ciezko bylo, a co dopiero z krecacym sie dzieckiem.
W sumie jestesmy zdecydowani na Tako City Move, albo Tako Jumper Light. Wszystko nam pasuje w tych wozkach A najwazniejsze ze nie maja gondoli na wysokosci kolan Oboje z mezem jestesmy wysocy, wiec schylanie sie nie pasuje nam za bardzo. A ze waza troche - mamy tylko 5 schodkow i winde wiec nie powinno byc problemu.
W sumie jestesmy zdecydowani na Tako City Move, albo Tako Jumper Light. Wszystko nam pasuje w tych wozkach A najwazniejsze ze nie maja gondoli na wysokosci kolan Oboje z mezem jestesmy wysocy, wiec schylanie sie nie pasuje nam za bardzo. A ze waza troche - mamy tylko 5 schodkow i winde wiec nie powinno byc problemu.
lionessa75
Za waszą radą pojechałam pooglądać wózki widziałam Tako city move, Xlandera Xmove i Navingtona. Tako jest bardzo ok ale zastanawiam się nad okienkiem z boku czy nie będzie przeszkadzać maluszkowi- jest przezroczyste. moim faworytem jest navington ale nie ma obrotowych kół- reszta to same plusy- duża gondola, spacerówka wygodna z dużym daszkiem, pompowane koła no i jest elegancki. dobrze, że jeszcze trochę czasu zostało! :-)
konwalijka05
Zaangażowana w BB
zanag podaj linka z którego zamawiałaś - jeśli możesz oczywiście ?? :0
A co myślicie o takiej pościeli 12 częściowy KOMPLET POŚCIELI DO ŁÓŻECZKA nowość!! (4470747003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy te poduszki-ochraniaczki są dobre?
Ja wiem na ten temat tyle, że bardzo ładnie wyglądają. Tez im sie przygladałam jakis czas temu. Poduszki to z pewnościa bardzo ładna ozdoba...
Co do półśpiochów to u mnie zbytnio sie nie sprawdziły, zsuwały się. Miałam dość drobnego dzieciaczka więc moze dlatego. Myślałam za to o legginsach ale czy zimą sie sprawdzą? Zakupiłam ostatnio pajacyk i w szufladzie ciut się zaróżowiło. Szkoda, ze jakos dla dziewczynek głównie ten róz. Jest fajny ale za dużo go to też tak nie do końca w moim stylu.
Ja to bym wyprała ubranka najchętniej ręcznie. Tak robiłam przy pierwszym dziecku bo nie miałam wtedy pralki. Jak się nie rozleniwię to moze i teraz tak zrobię. Trochę mi szkoda do pralki wrzucac.
reklama
czarna2532
Co do rozu to mi przeszlo dawno juz tez corka nie ma wiele rozowych ubran he a dla noworodka sa rozne fajne ja np mam fioletowe mietowe granatowo biale szare ew z dodatkami rozu, biale itp