reklama
Olushia nie spotkałam sie z takim ochraniaczem jeszcze jak w linku fajnie wygląda, ale mam wrazenie że te poduchy takie grube i sporo miejsca dziecku zabierają i mam wrazenie że utrudniaja przewiew powietrza bardziej niz standardowe ochraniacze.
Olushia, zuch dziewczyna
Wizyta w lumpku przyniosła średni efekt, kupiłam 1 bodziaka za... 2 zł Jednak nie można czekać na największe przeceny, niedoświadczonam to nie wiedziałam. Mam nauczkę.
Założyłam kartonik na rzeczy dla synka, jak się uzbiera więcej to kupię proszek i będzie pranko i prasowanko
Czy nowe ciuszki też trzeba wyprać? Czy wystarczy tylko wypłukać?
Wizyta w lumpku przyniosła średni efekt, kupiłam 1 bodziaka za... 2 zł Jednak nie można czekać na największe przeceny, niedoświadczonam to nie wiedziałam. Mam nauczkę.
Założyłam kartonik na rzeczy dla synka, jak się uzbiera więcej to kupię proszek i będzie pranko i prasowanko
czarna2532
Fanka BB :)
Ja zawsze piore nowe rzeczy nawet swoje heh
Zanag, ja prałam nowe i używane z dodatkowym płukaniem. Używałam płynu Lovella.
Co do ochraniaczy to dla niemowlaka uważam za zbędny, bo taki maluch mało co się sam rusza, co innego dla 4 i więcej miesięcznego bo taki potrafi się już obijać o szczebelki. Moja N notorycznie wsadzała nogi pomiędzy i ochraniacz nie pomagał, musiałam kocem zabezpieczać.
Półśpiochy to super wynalazek, używałam bardzo długo.
Olushia - ja też pierwsze wrażenie miałam takie, że one sporo miejsca zabierają w łóżeczku, bo są grube. Fajnie wyglądają, ale czy będą praktyczne? nie wiem...pierwszy raz takie widzę.
I potwierdzam, na początku ochraniacz jest zbędny. Ja nawet odsłoniłam tą część od zewnętrznej strony, żeby widzieć dziecko. Przydał się dopiero jak Kuba miał grubo ponad pół roku. A później to kupiłam taki na całe łóżeczko (tylko niższy), bo synek się "przemieszczał" w łóżeczku.
zanag - ja też piorę nowe ciuszki z dodatkowym płukaniem (+prasuję potem), nawet teraz jak Kuba ma ponad 2 lata. Nie wiadomo kto to dotykał w sklepie...Również używam płynu Lovella.
I potwierdzam, na początku ochraniacz jest zbędny. Ja nawet odsłoniłam tą część od zewnętrznej strony, żeby widzieć dziecko. Przydał się dopiero jak Kuba miał grubo ponad pół roku. A później to kupiłam taki na całe łóżeczko (tylko niższy), bo synek się "przemieszczał" w łóżeczku.
zanag - ja też piorę nowe ciuszki z dodatkowym płukaniem (+prasuję potem), nawet teraz jak Kuba ma ponad 2 lata. Nie wiadomo kto to dotykał w sklepie...Również używam płynu Lovella.
reklama
Załączniki
-
_DSC0608.jpg17,3 KB · Wyświetleń: 45
-
_DSC0590.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 62
-
_DSC0607.jpg19,5 KB · Wyświetleń: 54
-
_DSC0605.jpg23,8 KB · Wyświetleń: 55
-
_DSC0601.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 59