reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
Ja z uwagi na to, że większość ciuszków ma na metce 40stopni, w takiej temp. prałam i właśnie jeszcze prasowałam. Z resztą do tej pory tak robię.

Ja miałam wózek bez skrętnych kół i byłam bardzo zadowolona. Nie miałam problemu z manewrami i podnoszeniem nawet kiedy N ważyła 13kg i jechała w spacerówce. Wózek prowadził się lekko i sprawnie. Może zależy od modelu.

Ja z uwagi na to, że większość ciuszków ma na metce 40stopni, w takiej temp. prałam i właśnie jeszcze prasowałam. Z resztą do tej pory tak robię.

ja prałam jak leci w 60, uprasowałam tylko raz jak w ciąży wkladalam juz wszystko do komody. Od tamtej pory za zelazko chwytam tylko jak coś już po prostu naprawdę wstyd założyć, bo jest tak pomięte.
Taka jestem leniwwa a co:D

Haha, ja prasować też nie znoszę. Mama się ze mnie śmieje, że przy dziecku to się zmieni ;) Dobrze, że przyjedzie do nas po porodzie do pomocy, to będzie mogła ogarnąć żelazko :D

Kombinezon o którym wspomniałam na głównym to Lidlowy ciuch. Nie potrafię wkleić z fona ani linka ani zapisać z allegro zdjęcia...
Ale właśnie wracam z centrum handlowego i widziałam nowe kombinezony za 99-149 zł. Tak więc mój używek jeszcze bardziej mi się teraz podoba :D

Hej,
Spieszę donieść, że od kolejnego poniedziałku (18.08) w Lidlu będą ciuszki dla maluchów. Oferty nie ma jeszcze na ich www, z tego co zapamiętałam mają być m. in. 2x body z długim rękawem (motyw z Królika Bugsa) za 19.99 zł - u góry bez napów oraz półśpiochy za 14.99 zł.

reklama
Do góry