reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
No i juz zamówiłam zestaw, sama sobie zmontowałam minimalnie tańszy i mąż się rzucił, z okazji nadchodzących urodzin zasponsorował zakup ;-)
Później jeszcze u innego sprzedawcy wzięłam spodenki i sweterek (nie-ciazowy).
Ponieważ wpadłam w szał zakupowy wpadłam jeszcze dzis do Pepco. Wyszłam zawiedziona, chociaż nie na pusto. Nic letniego juz nie ma. Długie rękawy i nogawki, jak nam trzeba dla Juli sukienek, spódniczek. Jutro chyba HM nawiedzę, bo podobno mają jakąś wyprz letnią.
Czy w waszych Pepco tez jest taki, raczej średni wybór? Ja zawsze coś kupie, ale nigdy nie ma szału.

Ja dziś w pepco kupiłam sobie krótkie spodenki takie białe cienkie sportowe, może niezbyt urodziwe ale były po 4,99 więc wiadomo...:)
Poza tym takie bezszwowy biustonosz po 9,90 do spania, bo bardzo mnie cycochy bolą...
Powiem Ci Słonko że u mnie w pepco, to mało kiedy coś fajnego dla siebie upoluję, bardziej dla Arka, ale wiekszośc rzeczy to takie szmatki.

Właśnie ja nawet nie o sobie pisałam. Ja dla córki szukałam. Nic kompletnie!!!! Były ubrania, ale bez wyboru rozmiarów - końcówki.
Ja juz kończę swoje zakupy na ciążę. Jeszcze przewiduje jedne spodnie lepsze na jesień. W tym zestawie wzięłam sobie rybaczki cienkie, spodnie a'la jeansy i spódnice tez niby jeansową, wiec chyba mi starczy ;-)
Tylko to moje dziecko ciągle rośnie!

Witajcie
Za miesiąc zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 633889Zobacz załącznik 633894Zobacz załącznik 633899Zobacz załącznik 633904Zobacz załącznik 633908Zobacz załącznik 633910Zobacz załącznik 633913Zobacz załącznik 633916Zobacz załącznik 633920

Ja w pepco byłam wczoraj. Dla siebie nie kupiłam nic, córce pizamke za 9,90 zł, bluzkę za 4,99 ale właśnie takie szmatki. Nic specjalnego...

reklama
Ja w pepco byłam wczoraj. Dla siebie nie kupiłam nic, córce pizamke za 9,90 zł, bluzkę za 4,99 ale właśnie takie szmatki. Nic specjalnego...

Właśnie to jest zastanawiające! Ponieważ, dziewczyny ode mnie z pracy to nawet się na mnie oburzyły, żeby nie przesadzała, bo zawsze coś jest w Pepco. No, a ja nigdy nic nie trafiam. Znaczy takiego WOW! No kupie, bo kupie, no tanio, no takie "koło domu". Pfff.... Nie ma ma co się porywać.

Jajo znoszę, bo po mailu wiem, że paczka z moimi ciuchami ciążowymi jest w moim miejscowym urzędzie. Mam nadzieje, ze jutro rusz do mnie...

Do góry