reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
Jopal u mnie to samo nie zdziwię sie jak lozeczko u mnie zostanie przyniesione jak ja juz będę w bolach rodzic haha
Ulenka, co tu gadać, u Ciebie to już tylko Oli brakuje :)

Dziewczyny, mam prośbę: zerknijcie na listę kosmetyków i podpowiedzcie proszę, czego brakuje? Chcę zamówić przez neta lub DOZ by nie latać po mieście...

- Mediderm do kąpania,
- Bephanten profilaktycznie,
- Sudocrem na ew odparzenia,
- sól fizjologiczna do oczek.
I tyle?
Dzięki z góry :)

Zanag- cos tłustego do pupy po przewinieciu. Nivea baby ( okragly i rozowy) lub bephanten, alantan jak ma skłonności do podraznien
Krem do buzki na kazda pogode

Agrafka, dzięki :) Wezmę alantan, porównam z Bepanthenem, alantan 4x tańszy! (Bepanthen już mam). Kremik chyba wezmę Bambino :)

Estranea, dzięki za podpowiedź o gazikach :) A czy płatki kosmetyczne nie będą lepsze? Gaziki nie są zbyt miękkie...

Ostatnia edycja:
reklama
Ulenka zazdroszcze pięknego kącika. Tez bym juz chciala wszystko przygotowywac::/
A wzielismy sie za remont calego mieszkania i dopiero w grudniu bede temat ogarniac:)

Do góry