Kurczę, ja wciąż nie widzę idealnego rozwiązania dla nas :/ Wg małża, taki kosz / kołyska na 6 mcy to strata pieniędzy i jakaś część mnie się z tym zgadza. Kombinuję, czy nie da się łóżeczka przystawić do naszego łóżka - chcemy kupić takie z całym zdejmowanym bokiem. Wyszłaby taka dostawka. Jopal wkleiła kiedyś zdjęcie takiego łóżeczka-dostawki. Tylko kwestia, czy da się dobrać odpowiednią wysokość... Zawsze jakieś ale
reklama
Taka dostawka też fajna bo można regulować Ale też to jest tylko na jakiś czas. szukaj okazji ja większość rzeczy znajduje w necie za darmo (tak jak kosz z kolyska) albo za czekoladę (2x laktator Medela mini Electric) albo za bezcen (wózek 3w1- Ebay niemiecki za 20€-to akurat siostra znalzla). Więc warto posiedzieć i poszukać nawet pół dnia, albo szukać na olx, Facebook, allegro, Ebay, aliexpress itp
czarna2532
Fanka BB :)
Dziewczyny a nie uwazacie ze taki kosz to na raptem 3 mies? Dziecko co ma 6 mies juz czesto siedzi a juz wczesniej sie podnosi na raczkach przewraca itp bala bym sie zostawic w takim koszu tak samo jak i w gondoli.
Czarna - kolyska u mnie będzie do momentu bezpiecznego - czyli właśnie zanim zacznie siadać. A kosz i tak będzie stał na podlodze więc wątpię by coś się stało ale rozumiem obawy.
Bo ja jeszcze do kosza mimo to chce wsadzix monitor oddechu - idiotyczne Ale będę się czuła pewniej mimo że Aleks bedzie spał obok..
Bo ja jeszcze do kosza mimo to chce wsadzix monitor oddechu - idiotyczne Ale będę się czuła pewniej mimo że Aleks bedzie spał obok..
czarna2532
Załączniki
Ostatnia edycja:
jopal
Zanag te łóżeczka co ja wstawialam mają regulowana wysokość tego podkręcania no i są mniejsze niż tradycyjne łóżeczka, no i lepiej uzywke kupić, tym bardziej, że to drewno wyszorujesz szarym mydłem i jak znalazł.
reklama
Hej jopal, wiem wiem Ale ja kombinuję, jak uniknąć dodatkowych kosztów. Te łóżeczka regulowane kosztują prawie tyle co zwykłe, używki słabo chodzą :/ No nie dam 200 zl na 2-3 mce. Już prędzej widzę opcję z turystycznym, wstawię potem do salonu jako kojec.
Będę jeszcze szukać na allegro i olx, może trafię na jakąś super okazję...
Będę jeszcze szukać na allegro i olx, może trafię na jakąś super okazję...