reklama
czarna2532
Fanka BB :)
Ja do szpitala z corka mialam jedna a nawet nie wyciagnelam chodzilam w szpitalnej. Teraz tez biore jedna i zobaczymy jak bedzie
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Załączniki
Ostatnia edycja:
czarna2532
Fanka BB :)
A no to w takim przypadku to tak. U nas do porodu i na zmiane i skarpetki daja i majtki te jednorazowe, szlafrok i takie fajne jakby duze waciki namoczone w czyms co jest antybakteryjne i przeciwbolowe do przemywania. W zasadzie to wszystko daja oby miec swoje na wyjscie
slonkoonline
Mama Juleczki
A no to w takim przypadku to tak. U nas do porodu i na zmiane i skarpetki daja i majtki te jednorazowe, szlafrok i takie fajne jakby duze waciki namoczone w czyms co jest antybakteryjne i przeciwbolowe do przemywania. W zasadzie to wszystko daja oby miec swoje na wyjscie
Hehhee.....od razu wiadomo, że nie piszesz o szpitalach w PL ;-)
Jak rodzilam Jule, to musiałam mieć swoją koszuline. Polecana na szkole rodzenia była jakaś większa koszulka męża.
Oczywiście jakbym wpadła niespodziewanie bez torby, to pewnie coś bym dostała tymczasowo, ale zasada jest taka, że bierzemy swoje.
slonkoonline
Mama Juleczki
QRAA w mojej okolicy nie ma w wyprzedazowych tych ciuchów. Nawet ta moja, w której pracuje, już nie ma.tych ubrań.
Możesz zobaczyć za XL? Oczywiście przy okazji! Za żadne skarby nie idź specjalnie po to!
Wydaje mi się, że nawet jakbyś mi listem wysłała, to będzie bardziej się opłacać. Będę baaaardzo wdzięczna! W międzyczasie zmolestuje koleżanki, żeby podzwonily po sklepach za tymi koszulkami.
A koszty jakie poniesiesz mogę nawet przed zakupem przelać Ci na konto.
Możesz zobaczyć za XL? Oczywiście przy okazji! Za żadne skarby nie idź specjalnie po to!
Wydaje mi się, że nawet jakbyś mi listem wysłała, to będzie bardziej się opłacać. Będę baaaardzo wdzięczna! W międzyczasie zmolestuje koleżanki, żeby podzwonily po sklepach za tymi koszulkami.
A koszty jakie poniesiesz mogę nawet przed zakupem przelać Ci na konto.
reklama
u mnie nawet do porodu trzeba miec swoją. I wogole wszystko swoje. Zeszłym razem jak rodzilam w innym miescie to tyle tylko, ze do porodu dały mi taką jednorazówkę. A jak lezalam a sali i przywiezli dziewczyne co dopiero urodzila i ona nie miala ani podkładow ani tych podpasek wielkich, to połozne wzięły ode mnie dla niej, zamiast jej daćjakies szpitalne , no kurde na pewno mają takie rzeczy!