reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
Ja zakupilam dzis kosz mojzesza na olx i okazalo sie ze rogal do karmienia mi dodadza za 20 zl z motherhood, to wzielam:-) chcialam zrobic zdjecie ale moj pies uznal ze to super miejscowa zeby pilke schowac:-)

Załączniki

• 1412868967410.jpg
    1412868967410.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 55
A ja się zastanawiam, czy z punktu widzenia komfortu maluszka, jest różnica między koszem a gondolą?
Te kosze, wnioskuję po zdjęciach - na żywo nie widziałam - nie mają zbyt grubych materacyków a i wymiary podobne do gondoli?

Wiesz, ja mam kosz z kolyska (taki pakiet za darmo), wielkość kosza do 4-6 miesiecy przynajmniej mój.
Grubość materacyka jest podobna . Mi się osobiście podoba taki gadżet :) bo uznałam ze bedzie mi wygodniej jak mały będzie w koszu przy naszym materacu (nie mamy normalnego łóżka tylko materac więc bardzo nisko) i wygodniej to niż wstawac w nocy w czasie połogu prawie z podłogi i iść na drugi koniec pokoju do lozeczka żeby go np nakarmić, nawet parę razy w ciągu nocy :)

Moj kosz jest ciut wiekszy niz gondola. Materacyk jest cienki max 3 cm i nie ma az tak sztywnego dna jak gondola. Ale gondola odpada bo bedzie brudna ze spacerow i nie ma jak polozyc na lozku.

reklama
Do góry