reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Powiem Wam że nie ma co kupować za dużo !!! Mój M jak miał 6 miesięcy to rozm. 68 nosił już teraz ma rok i 4 miesiące i nosi duże 86 i 92 niektóre:-D
12 kg waży:-):tak:;-)

Ja miałam dużo ciuszków na niego i niektórych ani razu mu nie założyłam...
Na córunie mam reklamówkę z biedronki:-D różowych na 56-62 od koleżanki , dokupię coś nowego do lekarza żeby było i koniec :tak:

reklama
No fakt - ale jeśli planujesz cesarkę lub boisz się porodu przedwczsnego, to raczej aż tak wielkiej dzidzi nie urodzisz. Ja przynajmniej biorę to pod uwagę. Moje koleżanki w moim wieku wszystkie rodziły przed terminem - więc też się tym kieruje. Myślę, że warto byłoby dokupić jeszcze z dwa pajacyki.

a ja mam pytanie czy kupujecie takie termoopakowanie na butelkę? jak tak to jakie...
a drugie pytanie co myślicie o butelce Medela Calma-ja się zastanawiam...bo jednak chciałąbym zawalczyć o laktację.

Justyna ja miałam termo opakowanie od początku ale zaczęło się przydawać dopiero tej zimy bo małego karmiłam rok a latem nie było mi potrzebne !

Co do podgrzewacza zastanawialiśmy się ale w końcu nie mamy, jak pojechaliśmy do Częstochowy , na wakacje -dalekie podróże , to zatrzymywaliśmy się na stacjach benzynowych i nigdzie nie było problemów by podgrzać wodę bądź zupkę.:tak:

Coleta ja to przy Kubie używałam i byłam bardzo zadowolona, teraz też idziemy w TT

Ania ja mam dużo bodziaków itp w rozmiarze 56-62 ew.0-3- miesiące. Po cięciu nie będę stała przy misce i prała, a pralka też musi się czymś napełnić:-D:-D Kubę często przebieraliśmy, bo to się ulało, to się osikało itd. a nie wyobrażam sobie żeby leżało w takim opaćkanym bodziaku. Przy Kubie nie mieliśmy zbyt wiele w najmniejszym rozmiarze, bo każdy mówił,że szybko urośnie i nie warto, a potem mąż ganiał i dokupował bo jednak trzeba było. Teraz obkupiłam się na zaś - najwyżej do domu dziecka oddamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry