reklama
anka-skakanka
Fanka BB :)
Dziewczyny a jakie jest Wasze zdanie na temat maści linomag?
Pamiętam, że moja siostra jej używała, bo mały miał ciągle kłopoty z odparzeniami...
Pamiętam, że moja siostra jej używała, bo mały miał ciągle kłopoty z odparzeniami...
Cat Ballou
Ja od początku bepanthenem smarowałam, rok chyba, przy kazdej zmianie pieluchy i młody nigdy sie nie odparzył. Teraz tysz zamierzam.
a tu taki gadżecik na który wpadłam :
MILK BANDS - ŻÓŁTA cena 39.00 PLN
i http://www.babymama.pl/Dzienniczek-karmienia-Maluszka-p625.html
MILK BANDS - ŻÓŁTA cena 39.00 PLN
i http://www.babymama.pl/Dzienniczek-karmienia-Maluszka-p625.html
Załączniki
Ostatnia edycja:
anka-skakanka
Siwiutka fajne gadżety, ale nie wiem, czy mając małe dziecko będzie czas na zapisywanie tak szczegółowo z której piersi się karmiło...
Dziewczyny ile szt. ubranek w rozmiarze 56-58 macie? Ja mam 2 szt. i nie wiem, czy nie za mało Kupuję różne ubranka, ale od 62...
Dziewczyny ile szt. ubranek w rozmiarze 56-58 macie? Ja mam 2 szt. i nie wiem, czy nie za mało Kupuję różne ubranka, ale od 62...
Misia1974
Ja mam więcej w rozm. 56 ewent. 0-3 ms. Moja Gośka się w 62 topiła przez pierwsze 2 miesiące. No ale syn znajomych natychmiast używał 62 i szybko przeszedł na 68. Z drugiej strony teraz szybko po urodzeniu dziecka, jak sprawdzisz wymiar, możesz dokupić.
justyna3003
ja mam dużo na 56 rzeczy-ale to głównie od koleżanek podostawałam-ale mam conajmniej po 5-6 kompletów wszystkiego. 2 szt to mało-wystarczy niech się uleje czy coś z pieluszki wycieknie i już trzeba przebrać...
A co do Linomagu-mam dobre zdanie, jak pracowałam w żłobku to bardzo sobie chwaliłam tą maść i jeszcze alantan plus.
A co do Linomagu-mam dobre zdanie, jak pracowałam w żłobku to bardzo sobie chwaliłam tą maść i jeszcze alantan plus.
anka-skakanka
Z jednej strony wiem, że wyprawka powinna być na 56, z drugiej ostatnio wśród znajomych same duże dzieci się rodzą - 59-62 cm...
reklama
justyna3003
ale jak masz z tym ciśnieniem i może być tak że urodzisz wcześniej to raczej większe niż 52-56 się nie urodzi...to samo jak masz planowane cc -najczęściej robią koło 38tyg to też jeszcze wielkolud nie będzie.A potem jak będziesz miała 2 -3 szt to z praniem i suszeniem nie nadążysz-nie wiem może ja mam takie zboczenie, ale ja po każdym ulaniu, kapnięciu, czy spoceniu dzieci siostry czy w żłobku przebierałam.