reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Misia, fajna pościel - zapisałam sklep w ulubionych bo ten zakup jeszcze przed nami.

A oto mój last minute zakup (miałam już nie kupować ubranek bo wszystko już mam, tak mi się przynajmniej dziś wydaje) ale nie mogłam się oprzeć... no i to tak na przyszłość:
32366484.jpg 79011357.jpg

Załączniki

• 32366484.jpg
    32366484.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 79011357.jpg
    79011357.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Siwiutka fajne gadżety, ale nie wiem, czy mając małe dziecko będzie czas na zapisywanie tak szczegółowo z której piersi się karmiło...

Dziewczyny ile szt. ubranek w rozmiarze 56-58 macie? Ja mam 2 szt. i nie wiem, czy nie za mało :crazy: Kupuję różne ubranka, ale od 62...

Ja mam więcej w rozm. 56 ewent. 0-3 ms. Moja Gośka się w 62 topiła przez pierwsze 2 miesiące. No ale syn znajomych natychmiast używał 62 i szybko przeszedł na 68. Z drugiej strony teraz szybko po urodzeniu dziecka, jak sprawdzisz wymiar, możesz dokupić.

ja mam dużo na 56 rzeczy-ale to głównie od koleżanek podostawałam-ale mam conajmniej po 5-6 kompletów wszystkiego. 2 szt to mało-wystarczy niech się uleje czy coś z pieluszki wycieknie i już trzeba przebrać...
A co do Linomagu-mam dobre zdanie, jak pracowałam w żłobku to bardzo sobie chwaliłam tą maść i jeszcze alantan plus.

reklama
ale jak masz z tym ciśnieniem i może być tak że urodzisz wcześniej to raczej większe niż 52-56 się nie urodzi...to samo jak masz planowane cc -najczęściej robią koło 38tyg to też jeszcze wielkolud nie będzie.A potem jak będziesz miała 2 -3 szt to z praniem i suszeniem nie nadążysz-nie wiem może ja mam takie zboczenie, ale ja po każdym ulaniu, kapnięciu, czy spoceniu dzieci siostry czy w żłobku przebierałam.

Do góry