reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Coleta właśnie to dzisiaj znalazłam - i to jeszcze bardziej przekonało mnie do wielorazówek.... ale jeszcze mam mętlik w głowie :szok:

Wiem, wiem - miałam tak samo i wrażenie, że nie rozumiem tego co czytam. Kilka razy do nich podchodziłam aż się zawzięłam, wyszukałam mnóstwo stron o wielorazówkach i w końcu zajarzyłam :)

Hej ja wlasnie trovhe poszperalam odnosnie tych wielorazowych i chyba mnie przekonaly przedewszystkim brakiem odparzen ekologia i cena

Polecam looknac na you tuba wpiszcie pieluchy wielorazowe jest mnustwo filmikow mamusiek

ja napewno na początek kupię pampersy, dziecko za często robi kupkę jeżeli poźniej ureguluje się wszytsko będzie to korzystniejsze a na początek myślę że za dużo z tym zachodu.

ja napewno na początek kupię pampersy, dziecko za często robi kupkę jeżeli poźniej ureguluje się wszytsko będzie to korzystniejsze a na początek myślę że za dużo z tym zachodu.

ja też:-) w każdym pampersie kupa-nie do wyprania jak dla mnie:-D:-D:-D no może ja leniwa jestem:-D:-D

z jednej strony macie racje pampersy wygodniejsze wiadomo ale z drugiej fakttycznie wg. obliczen drozsze
heh mi tatek przypomnial ze moj brat jak byl maly to mama juz tak robila i to zadna nowosc
wyjmowala wklad z pampersa i wkladala tetre

reklama
my mamy pampersy w oddzielnym worku i nie płacimy nic dodatkowo:tak:;-)

ja nie jestem przeciwniczką wielorazowych pieluszek Broń Boże tylko ja za leniwa jestem na codzienne pranie kup:-p:-pi podziwiam mamy które się na to decydują SZACUN:-D

Do góry