reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Nie wiem, czy był poruszany taki temat, ale czy kupujecie przytulanki dla bobasków? Znalazłam ostatnio w biedronie takie fajne misiaczki, napisali że odpowiednie są dla każdego wieku i nie wiem, czy inwestować czy lepiej do przytulenia dać pieluszkę tetrową... Higieniczniej i kurzu tyle nie zbiera....

reklama
Małgonia interesowała się b. wczesnie. Kładłam jej np. na macie i sigała je. Jak miała z 6 miesięcy robiłam wielkie pranie przytulanek (mam zdjęcie). W tym wieku ma np. zdjęcie ze szczurem, kt. trzyma i ssie jego ogon. Może dziewczynki wczesniej lubia pluszaki?
Mamy sporo - bo dostaliśmy po kuzynkach, a kilka kupiliśmy.

Cat, mój Q też ich nie lubi, ma tylko 3 ulubione, owieczkę, z którą śpi, psa goldena z Ikei, wlecze go ze sobą po całym domu i takiego wielkiego misi, którego dostał od mojego M. z pracy, reszta się kurzy w pudle ;)

reklama
ja też na razie nie zamierzam kupować zresztą żadnych zabawek, mam jakieś miśki zbunkrowane na strychu, na ślub też od znajomych dostaliśmy dużego misia:)
Póki co maleństwo będzie jeszcze za małe na takie atrakcje, poza tym pewnie i tak sporo zabawek dostanie przy okazji różnych wizyt.
Ale ostatnio nie mogłam się opanowac i kupiłam pierwszą grzechotkę:sorry:

Do góry