reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Cat--------ale pięknie wyglądacie:tak: ja też nosidełko miałam Tula pożyczonego i nosiłam w nim Japsika kilka razy:tak:a w chustę zawinęłam go JEDEN raz-chyba jestem kiepską mamą bo chustowanie nie dla mnie!chusta leży gdzieś w szafie i nawet nie zamierzam jej teraz szukać..........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chciałam wkleić jeszcze fotę Niunia w takim typowo turystycznym nosidle ale nie da się nie wiem czemu.

Pinio kochana to nie dla mnie też, ja wiązałam może z 5 razy. Zanim sie zamotałam to juz byłam mokra, dziecko znudzone nie no masakracja :] Nie na moje nerwy.

Wystawie ją na allegro bo ja znalazłam ostatnio w rzeczach Ryśka.

Cat to jak będziesz sprzedawać to daj znać- jestem wstępnie zainteresowana

Ja nie spotkałam się z negatywnymi opiniami o Tula - moje koleżanki są bardzo zadowolone i też nie było problemu z "żabką"

Ja chustową mamą nie jestem i przy Kubie nie byłam ale teraz bardziej z powodów logistycznych rozpatrujemy zakup chusty i nosidła .

A ja jestem 100 % chuściarą :-) z Mają częściej używałam chusty niż wózka!!! do czasu nadejścia zimy bo zostałam zakrzyczana przez rodzinę, że dziecko zmarznie. Maje zaczęłam nosić w chuście ok 2 m-ca bo dopiero wtedy ją odkryłam, ale jestem przekonana, że małego nosić będę od początku.

oto mój wyśniony, wymarzony wózek :

2013-04-10 17.23.59.jpg2013-04-10 17.32.14.jpg

Załączniki

• 2013-04-10 17.23.59.jpg
    2013-04-10 17.23.59.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 2013-04-10 17.32.14.jpg
    2013-04-10 17.32.14.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry