reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Kasiu ja mam pościel firmy Gluck: poszewki + wypełnienie antyalergiczne, no i cenowo wyszło za komplet coś ok 350 zł - 400... Dokupiłam do tego poszewki z Tchibo i jeden komplet Gluck dostałam (taki przechodni). W razie gdyby Mały mi zasikał wypełnienie kołdry kupiłam w Ikea najtańszą dużą kołdrę, którą ucięłam na rozmiar 100x130. Na 1-2 noce, dopóki nie wypiorę podstawowe i nie wyschnie chyba może być...

kasia ja również mam pościel gluck-a ( od 100 zł do 300) oraz dwie z ikea ( tu cena korzystna ok 50 zł)

z pościelą glka nic się nie dzieje, mam ją po córkach i wygląda nadal jak nowa - więc warto w nią zainwestować jeżeli planujesz wykorzystać ją dla innych dzieci :tak:, z pościelą z ikea też się nic nie dzieje, tyle tylko że nie mają takiego dużego wyboru i może nie są aż takie słodkie.

wypełnienie mam jedno z drewexu - płaciłam około 70 zł, a drgie na zmianę mam z tchibo podobna cena.

Kasia no super ceny i z feretti też nic się nie dzieję :tak: nawet w sklepie u nas powiedziałam ze po co mam u nich przepłącać jak na necie są tańsze to miny zrobiły że hoho :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny na mojej liście szpitalnej są pozycje: chusteczki do pupy smółkowej oraz chusteczki nawilżające dla niemowląt?
Myślałam, że to jedno i to samo.... Co mam kupić (mam pampers sensitive, te białe - to jest to??)

reklama
ja nie mam pojęcia jakie to są chusteczki do pupy smółkowej...........ale wiem co to jest smółka:-D opowiedzieć ci???????????hihihihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry