reklama
Dzięki kochana.....Bałtycką to znam, bo tam jeżdżę, Klifa, Matarnię i Szadółki też.....a te mama i ja to gdzie powiedz najlepiej......a i w Gdańsku nie ma sklepu z ciążową odzieżą, dopiero w Klifie....??? Mój pewnie bedzie miał opory, by na Gdynię jechać.....
kinderek sklep Mama i ja jest na Grunwaldziej, jedziesz od bałtyckiej w stronę hali oliwii , po minięciu media markt, stacji paliw skręcasz w prawo i wpadasz zaraz pod drzwi sklepu.
ale sklep happy mum jest też internetowym , więc możesz cos wybrać coś z ich strony.
Misia1974
Fanka BB :)
Nam chustę rekomendowała pani rehabilitantka ze szkoły rodzenia w sobotę. Ja byłam przerażona tymi wiązaniami, ale A. się obwiązywał i stwierdził, że będzie chodził z chustą. Dla początkujących pani polecała chusty dwukolorowe (na pół), bo wtedy tak się nie miesza przy wiązaniu.My raczej kupimy dwukolorową.
kinderek sklep Mama i ja jest na Grunwaldziej, jedziesz od bałtyckiej w stronę hali oliwii , po minięciu media markt, stacji paliw skręcasz w prawo i wpadasz zaraz pod drzwi sklepu.
ale sklep happy mum jest też internetowym , więc możesz cos wybrać coś z ich strony.
Dzięki kochana.....przez neta to nie chce- ja mam zawsze problem, bo chude nogi, wąska doopa, a cycki jakbym komu zabrała.....a teraz to już w ogóle....muszę mierzyc niestety....a sklep na Grunwaldzkiej znajdziemy.....mam nadzieję.....;-)
Ja też będę nosić Małą w chuście - pewnie kupię LennyLamb.
To co ważne aby się nie zamotać z wiązaniem to kupić odpowiednią długość (nie za długą).
Czy w temacie nakładek / osłonek na sutki możecie polecić jakieś, które u Was się sprawdziły? Czy wszystko jedno?
To co ważne aby się nie zamotać z wiązaniem to kupić odpowiednią długość (nie za długą).
Czy w temacie nakładek / osłonek na sutki możecie polecić jakieś, które u Was się sprawdziły? Czy wszystko jedno?
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, wiązanie chust jest mega proste, raz dwa dochodzi się do wprawy, a i jest wiele różnych wiązań, można dobrać takie, jaki nam i dzieku pasuje.
Bejbiszon, ja odradzam nosidła Tula, chusty są ok, ale kilka moich koleżanek ma ich nosidła i jest problem, żeby dziecko usiedziało w nim na żabkę, nóżki po kilku krokach zaczynają smętnie zwisać całkiem wyprostowane wzdłuż tułowia rodzica, dziwne to i niezbyt dobrze wygląda i pewnie niedobrze wypływa na bioderka.
Bejbiszon, ja odradzam nosidła Tula, chusty są ok, ale kilka moich koleżanek ma ich nosidła i jest problem, żeby dziecko usiedziało w nim na żabkę, nóżki po kilku krokach zaczynają smętnie zwisać całkiem wyprostowane wzdłuż tułowia rodzica, dziwne to i niezbyt dobrze wygląda i pewnie niedobrze wypływa na bioderka.
reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
A ja tula polecam z czystym sumieniem, miałam okazje użytkować i jestem w nim zakochana. Co innego chusta któa leży i się kurzy. Moje dziecko siedziało w nim pięknie, na żabkę właśnie. Tu mój mały miał 20 miesięcy. Teraz jeżeli zdecyduje się kupić to na 100 TULA.