reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ja na allegro kupie widziałam chyba za ok 35 zł, może nie najmodniejsze, ale i tak potem ich nie bede używała, szkoda mi kasy.. w szkole r. mówili nam że do porodu najlepiej wielki t-shirt, bo zazwyczaj i tak sie poplami i najłatwiej potem ją wywalić...a potem na sale 2 jakieś koszule kupie...

reklama
Siwiutka, a gdzie w Gdańsku mam się udać, by kupić coś fajnego sobie i maluszkowi.....no i koniecznie interesuje mnie jakiś sklep z ładnymi ciuchami ciążowymi- 4 maja moja chrześnica ma komunię i muszę jakoś wygladać......napisz mi proszę kilka adresików....

No i ja też pochwale się zdobyczami

Załączniki

• PICT0386.jpg
    PICT0386.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 49
Lopop, ja tez noca dostalam nawalu, pamietam, ze bylam w mega szoku, pisalam do meza smsy, ze mam cycki, jak Pamela i ze bylby wniebowziety widzac to hahaha

Ann, u mnie w szpitalu do porodu na szczescie daja szpitalne sexy koszule ;) choc mialam w torbie spakowany stary t-shirt meza :)

kinderek oto kilka adresików:

Centrum Handlowe Gdańsk | Galeria Bałtycka największe centrum hanlowe w woj pomorskim

Centrum Handlowe Klif Gdynia , Gdynia, pomorskie
tu masz sklep happy mum , fajne ciązowe ciuchy

IICG | Park Handlowy Matarnia tu jest największy w Polsce smyk jak i również tk maxx

Sklepy Mama i Ja w Gda

Dzięki kochana.....Bałtycką to znam, bo tam jeżdżę, Klifa, Matarnię i Szadółki też.....a te mama i ja to gdzie powiedz najlepiej......a i w Gdańsku nie ma sklepu z ciążową odzieżą, dopiero w Klifie....??? Mój pewnie bedzie miał opory, by na Gdynię jechać.....:baffled:

reklama
Do góry