reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ja na allegro kupie widziałam chyba za ok 35 zł, może nie najmodniejsze, ale i tak potem ich nie bede używała, szkoda mi kasy.. w szkole r. mówili nam że do porodu najlepiej wielki t-shirt, bo zazwyczaj i tak sie poplami i najłatwiej potem ją wywalić...a potem na sale 2 jakieś koszule kupie...

reklama
Siwiutka, a gdzie w Gdańsku mam się udać, by kupić coś fajnego sobie i maluszkowi.....no i koniecznie interesuje mnie jakiś sklep z ładnymi ciuchami ciążowymi- 4 maja moja chrześnica ma komunię i muszę jakoś wygladać......napisz mi proszę kilka adresików....

No i ja też pochwale się zdobyczami

Załączniki

• PICT0386.jpg
    PICT0386.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 43
Lopop, ja tez noca dostalam nawalu, pamietam, ze bylam w mega szoku, pisalam do meza smsy, ze mam cycki, jak Pamela i ze bylby wniebowziety widzac to hahaha

Ann, u mnie w szpitalu do porodu na szczescie daja szpitalne sexy koszule ;) choc mialam w torbie spakowany stary t-shirt meza :)

kinderek oto kilka adresików:

Centrum Handlowe Gdańsk | Galeria Bałtycka największe centrum hanlowe w woj pomorskim

Centrum Handlowe Klif Gdynia , Gdynia, pomorskie
tu masz sklep happy mum , fajne ciązowe ciuchy

IICG | Park Handlowy Matarnia tu jest największy w Polsce smyk jak i również tk maxx

Sklepy Mama i Ja w Gda

Dzięki kochana.....Bałtycką to znam, bo tam jeżdżę, Klifa, Matarnię i Szadółki też.....a te mama i ja to gdzie powiedz najlepiej......a i w Gdańsku nie ma sklepu z ciążową odzieżą, dopiero w Klifie....??? Mój pewnie bedzie miał opory, by na Gdynię jechać.....:baffled:

reklama
Do góry