reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
może zamiast tutaj robić zamieszanie, zrobimy osobny temat-giełdę tylko dla nas, Lipcówek 2013???
W końcu na BB są ogólne wątki sprzedażowe, jeśli ktoś jest zainteresowany, trafi tam, taka luźna sugestia, żeby był porządek, co sądzicie???

Dziewczynki byłam dzisiaj na wyprzedażach w galerii i:

porąbało mnie do reszty bo kupiłam komplecik biały w różowe kwiatuszki
:-) ale postanowiłam już po wyjściu ze sklepu, że jak będzie Kajtek to podaruje go którejś z Was-mamie córeczki:-):-):-):-):-)

kupiłam też w mariqucie rampersa ale jest unisex:-):-):-):-):-):-):-):-)

Pinio może to nie porąbanie a przeczucie ;D za mną też chodzi kupienie czegoś różowego :D Nawet chciałam zamówić wczoraj jakąś czapę na allegro :-D ale przypomniało mi się, że mam różową którą kupiłam jak nie miałam nawet przeczuć z 1 ciąży :D wzięłam wtedy 2 takie same tylko jedna niebieska a druga różowa :D

pyśka-------no właśnie może to przeczucie:-D zresztą siostra mnie namówiła:-D kochana a było tyle pięknych ubranek dla dziewczynek (takie różowe legginsy z falbankami w kwiatki mnie powaliły:-)):-D mój mąż mówi, że ekonomiczniej byłoby dla naszej kieszeni gdyby to jednak był Kajtek :-D:-D:-D:-D:-D

:-D a jak byłam w ciąży z Jasiem i jeszcze nie wiedziałam, że to chłopak to kupiłam granatowy kompecik z ciuchcią

Dla nas Danielek był by bardziej ekonomiczny ale wszyscy chcą Hanie :-D Teściowa powiedziała, że ona miała dwóch synów więc większej tragedii nie może być i chce teraz dwie wnuczki :-D (ja i jej druga synowa mamy termin na ten sam dzień)

reklama
śliczna pościel, troche droga, ja musze zobaczyć po Oliwi , wygonie męża dziś żeby poszedł do piwnicy i zobaczył, czy ja potrzebuje coś wogóle z pościeli.... bo tak sobie myślę że do kołyski to i tak średnio się przyda taka pościel i na dodatek w lecie, chyba jakiś kocyk tylko ;-)

Martitka-26 miałam pisac wcześniej ale zapomniałam, moja w 36 tygodniu się urodziła i mierzyła 59cm i ważyła 3450!!!! i już wtedy te ubranka były za małe... my jesteśmy duzi wysocy więc i dziecko duże, jednak teraz córa jest średniego wzrostu i nie gruba , ale lekarz mi mówił że jak córa była taka to drugie też raczej nie będzie mniejsze, więc nie kupuje nic w rozmiarze 56, a jak sie okaże że sie urodzi taki maluch to mąż skoczy i kupi cos na zabranie dziecka ze szpitala, a potem to już pare rzeczy dokupie, ale dopiero jak się dziecko urodzi i będzie wiadomo, bo naprawdę wydałam sporo kasy na 56 i wszystko musiałam oddać, więc teraz nie chce popełnić tego błędu, więc ja kupuje od 62 rozmiaru no bo jak Oliwia miała 59cm w 36 tygodniu to ciekawa jestem ile by miała w 40tym ?????? hihihi

Do góry