śliczna pościel, troche droga, ja musze zobaczyć po Oliwi , wygonie męża dziś żeby poszedł do piwnicy i zobaczył, czy ja potrzebuje coś wogóle z pościeli.... bo tak sobie myślę że do kołyski to i tak średnio się przyda taka pościel i na dodatek w lecie, chyba jakiś kocyk tylko ;-)
Martitka-26 miałam pisac wcześniej ale zapomniałam, moja w 36 tygodniu się urodziła i mierzyła 59cm i ważyła 3450!!!! i już wtedy te ubranka były za małe... my jesteśmy duzi wysocy więc i dziecko duże, jednak teraz córa jest średniego wzrostu i nie gruba , ale lekarz mi mówił że jak córa była taka to drugie też raczej nie będzie mniejsze, więc nie kupuje nic w rozmiarze 56, a jak sie okaże że sie urodzi taki maluch to mąż skoczy i kupi cos na zabranie dziecka ze szpitala, a potem to już pare rzeczy dokupie, ale dopiero jak się dziecko urodzi i będzie wiadomo, bo naprawdę wydałam sporo kasy na 56 i wszystko musiałam oddać, więc teraz nie chce popełnić tego błędu, więc ja kupuje od 62 rozmiaru no bo jak Oliwia miała 59cm w 36 tygodniu to ciekawa jestem ile by miała w 40tym ?????? hihihi