reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
może zamiast tutaj robić zamieszanie, zrobimy osobny temat-giełdę tylko dla nas, Lipcówek 2013???
W końcu na BB są ogólne wątki sprzedażowe, jeśli ktoś jest zainteresowany, trafi tam, taka luźna sugestia, żeby był porządek, co sądzicie???

Dziewczynki byłam dzisiaj na wyprzedażach w galerii i:

porąbało mnie do reszty bo kupiłam komplecik biały w różowe kwiatuszki
:-) ale postanowiłam już po wyjściu ze sklepu, że jak będzie Kajtek to podaruje go którejś z Was-mamie córeczki:-):-):-):-):-)

kupiłam też w mariqucie rampersa ale jest unisex:-):-):-):-):-):-):-):-)

Pinio może to nie porąbanie a przeczucie ;D za mną też chodzi kupienie czegoś różowego :D Nawet chciałam zamówić wczoraj jakąś czapę na allegro :-D ale przypomniało mi się, że mam różową którą kupiłam jak nie miałam nawet przeczuć z 1 ciąży :D wzięłam wtedy 2 takie same tylko jedna niebieska a druga różowa :D

pyśka-------no właśnie może to przeczucie:-D zresztą siostra mnie namówiła:-D kochana a było tyle pięknych ubranek dla dziewczynek (takie różowe legginsy z falbankami w kwiatki mnie powaliły:-)):-D mój mąż mówi, że ekonomiczniej byłoby dla naszej kieszeni gdyby to jednak był Kajtek :-D:-D:-D:-D:-D

:-D a jak byłam w ciąży z Jasiem i jeszcze nie wiedziałam, że to chłopak to kupiłam granatowy kompecik z ciuchcią

Dla nas Danielek był by bardziej ekonomiczny ale wszyscy chcą Hanie :-D Teściowa powiedziała, że ona miała dwóch synów więc większej tragedii nie może być i chce teraz dwie wnuczki :-D (ja i jej druga synowa mamy termin na ten sam dzień)

reklama
śliczna pościel, troche droga, ja musze zobaczyć po Oliwi , wygonie męża dziś żeby poszedł do piwnicy i zobaczył, czy ja potrzebuje coś wogóle z pościeli.... bo tak sobie myślę że do kołyski to i tak średnio się przyda taka pościel i na dodatek w lecie, chyba jakiś kocyk tylko ;-)

Martitka-26 miałam pisac wcześniej ale zapomniałam, moja w 36 tygodniu się urodziła i mierzyła 59cm i ważyła 3450!!!! i już wtedy te ubranka były za małe... my jesteśmy duzi wysocy więc i dziecko duże, jednak teraz córa jest średniego wzrostu i nie gruba , ale lekarz mi mówił że jak córa była taka to drugie też raczej nie będzie mniejsze, więc nie kupuje nic w rozmiarze 56, a jak sie okaże że sie urodzi taki maluch to mąż skoczy i kupi cos na zabranie dziecka ze szpitala, a potem to już pare rzeczy dokupie, ale dopiero jak się dziecko urodzi i będzie wiadomo, bo naprawdę wydałam sporo kasy na 56 i wszystko musiałam oddać, więc teraz nie chce popełnić tego błędu, więc ja kupuje od 62 rozmiaru no bo jak Oliwia miała 59cm w 36 tygodniu to ciekawa jestem ile by miała w 40tym ?????? hihihi

Do góry