reklama
justyna3003
Fanka BB :)
a co myślicie o monitorze oddechu?
Ja coraz poważniej zaczynam rozważać zakup tego urządzenia-co chwilę ktoś opowiada jak mu dziecko ulało w nocy i miało bezdech, a to buzie wtuliło w ochraniacz...
Ja coraz poważniej zaczynam rozważać zakup tego urządzenia-co chwilę ktoś opowiada jak mu dziecko ulało w nocy i miało bezdech, a to buzie wtuliło w ochraniacz...
justyna jeżeli się obawiasz to kup !
Ja nie wiedziałam że takie coś istnieje! Mateusz nie ulewał, spał w łóżeczko, na lewym bądź prawym boku, tylko się ruszył a ja się od razu budziłam.
Sam zaczął się przekręcać jak miał z 5 miesięcy
Ja nie wiedziałam że takie coś istnieje! Mateusz nie ulewał, spał w łóżeczko, na lewym bądź prawym boku, tylko się ruszył a ja się od razu budziłam.
Sam zaczął się przekręcać jak miał z 5 miesięcy
P
pinio25
Gość
viv---------wiem!wanienka
anka-skakanka
a co myślicie o monitorze oddechu?
Ja myślę o monitorze oddechu, chociaż od kilku osób już słyszałam, że w przypadku dzieci urodzonych o czasie jest to zbędny gadżet... W sklepie, w którym planuję zrobić wyprawkowe zakupy polecono mi wałeczki i nakładkę na materac (jesli dziecko wciśnie w nią nos nadal będzie miało dopływ powietrza)...
darenka
Justyna ja tez o nim myślę. Właśnie chodzi mi o noc i drzemki w ciagu dnia gdy ja będę np. w kuchni gotować obiad. Myśle że będe miała większy komfort psychiczny wiedząc że maluszek jest bezpieczny.
justyna3003
no ja mam to samo zdanie tym bardziej że mały nie będzie raczej spa z nami w pokoju...niby parę metrów od nas ale jak człowiek śpi...to wiadomo, różnie może być.Wolę na czymś innym zaoszczędzić chyba a ten monitor kupić.Justyna ja tez o nim myślę. Właśnie chodzi mi o noc i drzemki w ciagu dnia gdy ja będę np. w kuchni gotować obiad. Myśle że będe miała większy komfort psychiczny wiedząc że maluszek jest bezpieczny.
anka-skakanka
Wiesz 2 lata temu moja koleżanka wypożyczyła monitor z apteki. Płaciła chyba 150 zł miesięcznie... Można też poszukać, czy istnieje taka możliwość...
reklama
darenka
A o jakiej firmie myślicie, ja wybrałam Angelcare tylko nie wiem jaki model, tyle tego jest. Anka troszke drogo mi sie wydaje bo na Allegro nowe z kamera kosztuja 900 zł, chyba że sie myle i inna lepsza( i droższą) firme polecają ?