reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ja chyba monitoru nie bede kupować był moment ze o tym myslałam, ale jakoś rozeszło się po kościach pogadam jeszcze z koleżanką pediatrą,

reklama
Cześć Mamusie :)

Podobnie jak ja, oczekujecie na swoje małe szczęścia w brzuszkach i kompletujecie niezbędne rzeczy dla siebie i maluszka.
Mam do sprzedania 2 ŚLICZNE, NOWE BIUSTONOSZE DO KARMIENIA 85 C w kolorze białym i czarnym. Są w oryginalnych pudełkach, nieużywane i wyglądają ślicznie. Niestety nie mój rozmiar. (Cena 55zł)

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C -BIAŁY (3091401257) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C CZARNY (3091400942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam i życzę szczęśliwych rozwiązań :)

A ja kupiłam 2 kaftaniki - takie jak bluzy zapinane na zatrzaski z przodu. Myślę, że nawet w lato rano, albo wieczorem przydadzą się.

Kupiłam też przewijak, matę "edukacyjną", huśtawkę i te drobiazgi do higieny dziecka... Dostałam od siostry torbę ubranek po jej synku - sprzed 9 lat i wcale nie uważam, że to było jakieś marne, czy brzydkie. Wtedy jedynym sensownym sklepem w naszej okolicy z akcesoriami dla dzieci był smyk, więc większość ubranek jest od nich. Jakościowo super bawełna! Nie sprana, nie rozciągnięta. Dostałam też "rodzinną pościel przechodnią". Najstarsze dziecko, które w niej się chowało ma dziś 18 lat. Pościel firmy gluck, a wygląda rewelacyjnie! Piękne kolory, ładny misiowy wzór. Pościel, którą ja kupiłam jest tej samej firmy, mam wiec nadzieję, że i moja będzie się tak fajnie sprawdzała w użytkowaniu ;-)

ja tez z synem miałam glucka ale dałam siostrze i nie wiem czy otrzymam z powrotem bo jej mały bardzo ulewał i pewnie jest też "zabrudzona nie do sprania" chociaż może nie zobaczymy

Ja mam feretti po Oliwi w super stanie i 3 jeszcze inne komplety więc pościeli do łózeczka nie kupuje, tu z kołyską też miałam w zestawie 2 komplety takie małe kołyskowe, więc tez z głowy ;-)
mysle jeszcze o karuzeli do kołyski

a ja kupiłam dziś rożek biały taki atłasowy do chrztu, oraz sukienke do chrztu i czapeczke dojdzie to pokaze i sobie bluzke ciążową na długi rękaw ;-)

reklama
Do góry