reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Super łóżeczko, prześliczne poprostu....
My będziemy mieć nas początku Lipca kojec, mama z siostrą zafundowały taki z wibracjami i dziwiękami......

reklama
Super łóżeczko, prześliczne poprostu....
My będziemy mieć nas początku Lipca kojec, mama z siostrą zafundowały taki z wibracjami i dziwiękami......

ja pod koniec lipca też bedę miała łóżeczko. mam już wybrane:-) zastanawiam się nad materacykiem jaki kupić??

a wymarzony wózik...zafunduje przyszła babcia i tak własnie spadł mi KAMLOT z serca, bo dużo pieniędzy to wszystko kosztuje.

Bardzo ładnie, fajne łóżeczko. A skoro masz łóżeczko-pochwal się jaki materacyk kupiłaś ( z czego?)

A wiecie, że nie wiem z czego jest ten materacyk, bo jest taki gruby i wygodny. Nie wiem dlatego, że odkupiliśmy z drugiej ręki:-) okazyjnie.

asienka_r słodkie są te miśki na łóżeczku, napisz koniecznie jakiej jest ono firmy, i czy ma wyjmowane szczebelki, lub jeden z boków..
Tego jakiej jest firmy też nie wiem:-). Cały bok ma zdejmowany, jest do obniżenia. Właśnie dzięki tym misiom łóżeczko kupiliśmy, bo ono samo jest ładne, ale misiaczki dodają tylko uroku:-)

Dziewczyny,
poniżej wrucam kilka linków z wyprawkami i takimi tam. Prosto od producenta. Cena za komplet wyprawki 14zł (3elementy) rozm. 62 68
można również poszczególne elementy kupić osobno.
Może coś Wam wpadnie w oko. Jakby co- zapraszam na do siebie.

Picasa Web Albums - km-fashion - 2009-05-19

aha... w skład wyprawki wchodzą:
body, półśpiochy bezuciskowe i koszulka na napek
wyjątkiem jest różowa wyprawka bo w niej są dwie szt body: białe i różowe.

wszystko jest oczywiście nowe z metką producenta. wykonane z 100% milutkiej bawełny.
sama kupiłam kilka tych łaszków.

Ja też zrobiłam pewne zakupy.
Łóżeczko:

Kocyk:

Body:

Jeszcze kupiliśmy coś, ale zdjęcia wieczorem, albo jutro.

śliczne to łuzeczko poptostu cudo a były w innych kolorach a i czy moge zapytac o firme i cene-bo to ostatnie dla mnie jest wazne

ps. kupiłam 3bodziaczki za7zł to koło2,33....za jedno bawełenka taka milutka

ja pod koniec lipca też bedę miała łóżeczko. mam już wybrane:-) zastanawiam się nad materacykiem jaki kupić??

a wymarzony wózik...zafunduje przyszła babcia i tak własnie spadł mi KAMLOT z serca, bo dużo pieniędzy to wszystko kosztuje.

Słyszałam że ten gryczano-kokosowy jest najlepszy.

asieńka_r - no widzisz co narobiłaś ;) płoniemy teraz z pożądania, bo te misie na łóżeczku takie słodkie, a ty nam teraz nie możesz napisać jaka firma, czyli gdzie je można nabyć :-D
nieładnie ;)

a ja dzisiaj zaszalałam z dodatkami do pokoju dziecięcego. Udało mi się opanować i zrezygnować z pomysłu kupienia mebelków tej firmy (ceny są naprawdę ostro przegięte), ale nie mogłam się już powstrzymać jeśli chodzi o te przesłodkie dodatki.. Ochraniacze na szczebelki i lampka nocna - cudności. Same zobaczcie: Lampka na stolik Caramel
Ochraniacz na boki łóżeczka Caramel

asieńka_r - no widzisz co narobiłaś ;) płoniemy teraz z pożądania, bo te misie na łóżeczku takie słodkie, a ty nam teraz nie możesz napisać jaka firma, czyli gdzie je można nabyć :-D
nieładnie ;)

a ja dzisiaj zaszalałam z dodatkami do pokoju dziecięcego. Udało mi się opanować i zrezygnować z pomysłu kupienia mebelków tej firmy (ceny są naprawdę ostro przegięte), ale nie mogłam się już powstrzymać jeśli chodzi o te przesłodkie dodatki.. Ochraniacze na szczebelki i lampka nocna - cudności. Same zobaczcie: Lampka na stolik Caramel
Ochraniacz na boki łóżeczka Caramel

:-DTylko, że to łóżeczko jest z Irlandii, więc i tak byście go chyba w Polsce nie kupiły:-). Spróbuję się jakoś dowiedzieć, by zaspokoić waszą ciekawość:-);-)

reklama

nam dziadkowie ze strony męża fundują fotelik do auta
ci z mojej strony pewnie tez cos ale jeszcze niewiem co...
co do materacyka napewno wezme taki z kokosem zastanawiam sie tylko czy ten gryczano kokosowy nie widziałam piankowo kokosowego!
ale podobno gryka kokos jest zdrowy dla alergików...

Do góry